Dragan Milosavljević (© ABA liga)
Dragan Milosavljević (© ABA liga)

Milosaljević: Hvala Trinkijeriju na pomoći tokom leta, u Megi čekam ponudu

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.10.22. | 09:10

"Drago mi je što sam u Megi. Momci su jako mladi. U svakom trenutnu se vidi da im nedostaje iskustvo, ali baš se dobro radi, ima talenta kod svakoga. Pred njima je budućnost", poručio je iskusni bek za Mozzart Sport

Retko se dešava na mečevima Partizan Mozzart Beta da protivnički igrač dobije ubedljivo najveći aplauz sa tribina. Bio je to slučaj sinoć protiv Mege kada je Arena sa oduševljenjem pozdravila Dragana Milosavljevića, nekadašnjeg kapitena crno-belih koji se trenutno nalazi u mladom timu trenera Marka Baraća. Sve sa cljem da pomogne na parketu, ali i da sačeka adekvatnu ponudu za inostrani angažman.

Prošlu sezonu je završio u Fuenlabradi, leto je proveo trenirajući, a preko Mege će pokušati da pokaže svima da i dalje može da bude na visokom nivou.

Izabrane vesti

"Došao sam u Megu na otvoren ugovor, da pomognem mladim momcima koji evidentno imaju talenat, a ja čekam ponudu da vidim šta će da se pojavi za dalje. Kada iskrsne lepa prilika videću kakvi će biti naredni koraci", rekao je Milosavljević za Mozzart Sport.

Pet punih sezona je iskusni bek proveo u crno-belom. Osvojio je osam trofeja, bio je i kapiten, ovakve uspehe niko ne može da zaboravi.

"Hvala navijačima na prijemu, lep je osećaj kada dobijete njihovu pažnju posle svih prelepih godina u kojima sam bio u Partizanu".

Pokazala je Mega borbeni duh, nešto na čemu je Milosavljević izgradio karijeru. Tim nema pobedu u ABA ligi, protiv crno-blih je imao periode sjajne igre, posebno u prvoj deonici kada je ubacio 26 poena. Ipak, posle toga, izabranici Željka Obradovića preuzeli su kontrolu i na kraju slavili sa 86:76.

"Partizan kažnjava svaku grešku, treba im dva minuta da odu na 15 razlike. Ozbiljna su evroligaška ekipa.Teško je juriti zaostatak protiv takvog tima. Iako smo još uvek bez pobede, napredujemo, evidentno je. Na ovoj utakmici smo pokazali veliku želju i borbu. Partizanu čestitam, želim im puno pobeda, navijam za njih i nadam se trofejima...".

******

Opet možete međusobno vezivati sve igre iz ponude "KOŠARKA IGRAČI" i kombinovati sa ostatkom kompletne ponude.

******

Bolna povreda 2019. godine je usporila je Milosavljevića, ali ne i zaustavila. Iako prošla sezona nije bila onakva kakvu je očekivao, prvo u Bursi, a onda i u Fuenlabradi. Sada je motivisan stigao drugi put u Megu.

"Drago mi je što sam tu. Momci su jako mladi. U svakom trenutnu se vidi da im fali iskustvo, ali baš se dobro radi, ima talenta kod svakoga. Pred njima je budućnost".

Nekadašnji reprezentativac Srbije je leto proveo radno u Nemačkoj.

"Trenirao sam u Bajernu, odradio sam sa njima kompletne pripreme. Stvarno su mi pomogli tih mesec i po dana, Trinkijeri je sjajan trener, mogao sam da napredujem i naučim nešto novo. Hvala im na tome", završava Milosavljević i odlazi u društvu još jednog bivšeg kapitena Partizana koji je sada u Megi - Novicom Veličkovićem.



tagovi

Dragan MilosavljevićKK MegaKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara