"Milojević"
"Milojević"

Milojević: Znam da će biti uspona i padova, ali cilj je opstanak

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.09.14. | 12:32

"Imamo ekipu sa devet novih igrača koji nisu igrali ABA ligu", podvlači trener Mega Vizure

MilojevićKošarkaši Mege su u poslednjoj proveri pred početak ABA lige savladali Astanu iz Kazahstana sa 96:92. Najbolju partiju u meču koji je odigran u Sremskoj Mitrovici je pružio Nikola Jokić sa 20 postignutih poena. Pre toga, Mega je zabeležila i pobedu u Nemačkoj protiv Trira sa 84:78, tako da se može reći da spremna dočekuje početak ABA lige.
“Zadovoljan sam odrađenim pripremama mada je bilo uspona i padova, boljih i lošije odigranih utakmica”, kaže za Mozzart trener Mege Dejan Milojević i dodaje.”Zadovoljan sam kako smo odigrali protiv Trira, Partizana i Budućnosti, mada smo taj meč izgubili. Dobro je biti konkurentan takvim ekipama. Znam da će biti uspona i padova kao i oscilacija ovog mladog tima”.

Da li ste zacrtali cilj za novu sezonu?
“Prvi cilj je opstanak u ligi mada imamo ekipu sa devet novih igrača koji nisu igrali ABA ligu. Potreban je period adaptacije i da shvate kakvo je to takmičenje. Ipak, verujem u naš mladi tim koji je najmlađi u evropskim takmičenjima. Najstariji igrač ima 22 godine, radi se o momcima rođenim 1992. godine i mlađim. Prvi rival je MZT koji je dosta promenio sastav i ima odličnog trenera, ali verujem u moje momke”, zaključio je Milojević.

Izabrane vesti

U prvom kolu Mega će u Sremskoj Mitrovici dočekati MZT, a utakmica je zakazana za subotu 4.10. od 19 časova.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

ABA ligaDejan MilojevićMega Vizura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara