"Dejan Milojević"
"Dejan Milojević"

Milojević: Imali smo šanse, ali nismo sreće! Trojka Zagorca je već bila u košu…

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.02.15. | 19:45

„Većim delom meča smo kontrolisali sve, igrali onako kako smo želeli, ali u sportu vam je potrebna i sreća, a mi je danas nismo imali“, istakao je perspektivni trener Mega Leksa

Dejan Milojević

Drugo uzastopno finale za Megu i skoro preslikan poraz! Izabranici Dejana Milojevića još jednom su platili danak neiskustvu prokockavši prednost koju su tokom skoro čitavog meča imali nad Crvenom zvezdom, a trener Mitrovčana istakao je da su njegovi momci potvrdili da mogu da se nose sa favorizovanim rivalom i da je večeras presudila sreća.

Izabrane vesti

Kao prelomni trenutak mladi stručnjak apostrofirao je promašenu trojku Radeta Zagorca pred sam krj meča kojom je Mega mogla da dođe do izjednačenja.
„Čestitam Zvezdi na pobedi. Rekao sam pre meča da verujem da imamo šanse, to se i pokazalo iako je ova ekipa izuzetno mlada, čak za klasu mlađa i od prošlogodišnje. Većim delom meča smo kontrolisali sve, igrali onako kako smo želeli, ali u sportu vam je potrebna i sreća, a mi je danas nismo imali. Trojka Zagorca je izašla kako je izašla, skoro je već bila u košu. Šta da radimo, idemo dalje. Okrećemo se Aba ligi i Superligi, pokušaćemo opet da izborimo plasman u Jadransku ligu“, poručio je Milojević.

Da je njegov tim pobedio jedan od heroja bez dileme bio bi Nenad Miljenović koji je večeras odigrao fantastično i ubacio 21 poen. Organizator igre istakao je da su on i saigrači odigrali sjajno, bolje nego što su mnogi očekivali.
„Odigrali smo jako dobru utakmicu. Imali smo šansu da pobedimo. Mnogi se nisu nadali tome. Mi smo verovali u to. Na kraju je Zvezda zasluženo slavila i ja im čestitam im na tome“, rekao je plej Mega Leksa.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMega Lekskup radivoja koraća 2015Dejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara