I PSŽ se otima za Hendersona, De Hea je sad Junajtedov problem

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 16:51

Ali nije sam

Godinama već ponajbolji igrač Mančester junajted i bez obzira na povremene greške u poslednjoj sezoni ipak neprikosnoveni broj jedan na Old Trafordu. Međutim, ovog puta David De Hea bi mogao da bude i uslovno rečeno problem za Junajted, pošto se Pari Sen Žermen namerio na supertalentovanog Dina Hendersona, koji je zablistao na pozajmici u Šefild junajtedu.

Problem je taj što 22-godišnji golman vrlo dobro zna da pored De Hee neće dobiti šansu što ostali klubovi pokušavaju da iskoriste i namame ga u svoje redove. Dejli Mejl pod vinjetom ekskluzivno tvrdi da je i PSŽ stao u red, te da Hendersona već neko vreme motre i Čelsi i Totenhem. Naravno i Šefild junajted.

Izabrane vesti

Junajted bi najradije zadržao kao dugoročno rešenje na gol liniji, ali Hendersonov ugovor ističe 2022, a De Hein 2023. godine. Treba ga dakle držati zadovoljnim, a to nije lako kad fudbaler ne igra.

Naravno, niko mu ne bi garantovao mesto startnog golmana ni u bilo kom drugom klubu, ali znate već koliko udvarači umeju da budu slatkorečivi. Junajted nema taj luksuz, jer je Henderson u klubu još od 2011, od 2015. je profesionalac, bio je na pozajmicama u Stokportu, Grimzbiju, Šruzberiju i Šefildu i vrlo dobro zna da će teško do gola pored iskusnijeg Španca.

Kepa Arizabalaga pak ne oduševljava u Čelsiju i nije tajna da Plavci osluškuju kakve su im opcije, Totenhemovom Ugu Lorisu su već 33 godine (Mihel Vorm ide na leto) koliko ima i Pari Sen Žermenov Kejlor Navas.

Još jednom, tu je i Šefild, koji ga je i lansirao u zvezde... Svi vole mladog, dobrog golmana.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara