"Nenad Miljenović"
"Nenad Miljenović"

Miljenović za MOZZART Sport: Vrščani su izbacili Metalac, to je dovoljno upozorenje za nas!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.02.15. | 12:51

"Iskustvo svakako može da donese prevagu, imamo neke igrače koji su igrali mnogo mečeva i u Evroligi poput Muslija i Kešelja", poručio je plejmejker Mega Leksa uoči polufinala Kupa protiv Vršca

Nenad Miljenović

Mega Leks očekuje polufinalni duel Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Vršca (18.30), a plejmejker tima iz Sremske Mitrovice Nenad Miljenović smatra da su Vrščani izenađenjem protiv Metalca poslali jasnu poruku i upozrenje njegovom timu pred borbu za finale. Kao jednog od ključnih igrača rivala on vidi Dejana Davidovca, momka koji je doneo Vršcu plasman u polufinale...

Izabrane vesti

Lucidni organizator igre ipak ne beži od uloge favorita koja Megi svakako pripada. Iako je ekipa izuzetno mlada prednost u iskustvu nad Vršcom može biti presudna, kao što je to bio slučaj protiv FMP-a.
"Sigurno da su pokazali da mogu da igraju sa nama. Njihova pobeda protiv Metalca dovoljno je upozorenje za nas, ali moramo da preuzmemo ulogu favorita, dobijemo taj meč i prođemo u finale. Iskustvo svakako može da donese prevagu, imamo neke igrače koji su igrali mnogo utakmica i u Evroligi poput Muslija i Kešelja. Takođe, igramo Aba ligu ove sezone i to mnogo znači, ali bih voleo da dobrom odbranom i lakim poenima iz kontre prelomimo meč na vreme da ne bismo ušli u onakvu završnicu kao sinoć", objašnjava Nenad Miljenović.

Nekadašnji igrač kragujevačkog Radničkog i Partizana odigrao je sjajnu partiju u četvrtfinalu, pogotovo u odsudnim momentima kada se meč lomio. Danas će za direktnog konkurenta imati još jednog junaka četvrtfinalnih okršaja, Dejana Davidovca, koji je Vrščanima doneo priliku da se bore za finale.
"Videćemo da li ću ponoviti partiju od sinoć, u svakom slučaju ću dati sve od sebe da tako bude. Ali, to uopšte nije važno, bitno je da tim pobedi i danas se o nama uopšte ne bi govorilo da juče nismo uspeli da dobijemo, bez obzira na individualne role. Davidovac je izuzetno interesantan igrač, atipičan plejmejker visok dva metra. Očekujem dobar duel sa njim", završava Miljenović.

Polufinale Kupa Radivoja Koraća između Mega Leksa i Vršca igra se od 18.30, a pobednim tog meča saznaće ime rivala posle večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana koji počinje dva i po sata kasnije.

(FOTO: MN Press)

 

tagovi

SrbijaNenad MiljenovićMega Lekskup radivoja koraća 2015KK Vršac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara