Komentari na vest

Milan Tomić se vraća u ABA ligu

T

Tomy

pre 15 dana

Imao je odlične rezultate u Zvezdi ali njegovo ponašanje, posebno prema igračima, bilo je degutantno i iritirajuće. Sećam ga se i kao igrača i nije mi nikada bio dopadljiv kao ličnost. Igokea je u principu dobar izbor za razvoj njegove karijere, i on je dobar izbor za Igokeu, ali očekujem probleme u komunikaciji njega i sredine. Ako nadju zajednički jezik i strpljenje, mogao bi da podigne Igokeu na viši nivo.
G

Grobarcina

pre 15 dana

Mene vise bruka da navijam za klub iz laktasa koji u poslednjih 15 godina jedva osvojio samo JEDAN trofej a sve ostalo pogubio!
G

Grobarcina

pre 15 dana

Hezonja u Partizanu za koji dan 💪
S

Svoj se.....

pre 15 dana

....svome raduje,bravo za tebee evo 5 bambija.....
R

Rakitovo fmp

pre 15 dana

@grobarcina... oce oce isto ko Mirotica i Slukasa sto smo doveli u nasu igokeu prosle godine🤣
I

Immobile

pre 15 dana

Da u Crvenoj zvezdi imaju gram mozga on bi figurirao i bio najjači kandidat za poziciju sportskog direktora. Čovek doveo Berona iz ugašenog Eškišehira, Mo Fayea iz Promiteasa, Džoa Reglenda, Stratosa Perperoglua na svoj obraz, KC Riversa u sred sezone iz Ređo Emilije, pustio Borišu Simanića i Nenadića i ostale domaće igrače koji su tada činili okosnicu tima, nakon toga doveo Lorenca Brauna iz NBA G league, vidimo gde je sada. Neviđen talenat da prepozna potencijal i kvalitet kod igrača. Na sve to čovek je 14 godina igrao u Olympiacosu, sve da je bio domar tamo mora da ima jake kontakte i da zna košarku. Na sve to uzeo je sve trofeje te godine Budućnosti i Partizanu kog je preuzeo Trinkijeri. I to mu se Reglend povredio pa je na poziciji 1 igrao sa Filipom Čovićem po 35 minuta. Ali Crvenoj zvezdi ne treba Milan Tomić, ne. Njoj trebaju šlihtare i poltroni Dozet i Vasiljević koji sede i vezuju se gde gazda naredi. Za 3 prelazna roka promašili 80 posto rostera sa ovakvim budžetom... Ovaj čovek sastavljao sa 5 puta manjim resursima i sve pogodio, apsolutno sve. Nakon CZ svi ti igrači su igrali u samom vrhu Evrolige.
R

Realno posmatrano

pre 15 dana

Defintiivno je čovek tada odradio neverovatan prelazni rok, tim pre što smo te godine igrali Evrokup, a ne Evroligu.
@

@@@@

pre 15 dana

Svi "oni" mogu da "osvajaju" samo ovde. Nigde u Evropi ih ne žele.
G

Grobarcina

pre 15 dana

Mogu da osvajaju uz pomocu vlasti i sudija
M

Metla x8

pre 15 dana

@grobarcina.... 8-0 8-0 🤫🤫🧹🧹🧹

Petar.P

pre 15 dana

Izgleda će ove sezone biti dosta zanimljivih imena na klupama ABA ligaša. Željko Obradović (Partizan), Sfairopulos (Crvena Zvezda), Milan Tomić (Igokea), Zvezdan Mitrović (Cedevita), Vlado Jovanović (Spartak), Saša Djordjević (Dubai), Žakelj (Budućnost) itd. Naravno neki još nisu ozvaničeni, neki su daleko od drugih, ali imali su svoje momente u ligi i po meni su se dokazali. Tako da barem na tom polju poprilično zanimljivo, a verujem ni da sastavi timova neće mnogo zaostajati. Biće napeto.
V

View

pre 15 dana

Drago mi je sto ABA liga postaje sve jaca, ili mi bar izgleda da postaje sve jaca
X

Xao

pre 15 dana

Mislim da ovaj čovek nikad nije dobio priznanje šampionsku sezonu , mada je i sam doprineo prekim karakterom. Ali ono je bila najjača Budućnost ikad, dok je on bez Reglanda i Perperoglua, samo sa Čovićem na pleju, tukao 100 razlike. Kamata za onu otimačinu u Podgorici sezonu pre toga.
Z

Zorke95

pre 15 dana

Ja bi mu dao istu ponudu da bude asistent Sveri + da obavlja funkciju direktora sportskog sektora
n

neshha

pre 15 dana

Ne znam čemu toliki minusi kad je Tomić idealan za sportskog direktora. Pa on je doveo Berona, Fajea i Perperoglua!
G

Grobarcina

pre 15 dana

Hahah oni bre nemaju trenere pogledajte gde je Radonja i sad ovaj Tomic pa Ivanovic filing gde li je zna li se sta 😂😂😂
C

Cigannin

pre 15 dana

A gde je Sašo Filipovski?
k

klavire_prevozi_ostoja

pre 15 dana

Zato Petar Božić i Nenad Čanak haraju evropom
S

Sale Kg

pre 15 dana

Zamislite da se Duško, Milan, Radonja vrate u Abu... uz Janisa koji je već tu. Želimir bi bio pometlan gde god glavu da promoli!
L

Lee Addy

pre 15 dana

Jedino ako je poludeo da Milano zameni Laktasima.
E

Eto sada.....

pre 15 dana

će lavina komentara kako je igokeapart Zvezdina filijala....😁🤓🤣
L

Lady

pre 15 dana

Eto ti si prvi 😂