Luka Jović se vratio u Madrid

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.05.20. | 15:54

Od subote na Realovim treninzima

Polako, ali sigurno, život se vraća u normalne tokove. Samim tim i fudbal promalja glavu, počelo je okupljanje ekipa uoči nastavka sezone, a u skladu s tim se i Luka Jović vratio u Madrid, kako bi se što pre stavio na raspolaganje Zinedinu Zidanu uoči očekivanog početka priprema foto-finiš takmičarske godine u La Ligi i Ligi šampiona.

Prema saznanjima Asa, srpski centarfor je tokom ponedeljka sleteo u Madrid, kako bi se odazvao pozivu kluba koji uskoro počinje sa treninzima. Jović je u glavni grad Španije doputovao privatnim avionom, posle mesec dana boravka u Srbiji, uz napomenu uglednog lista da je sve vreme imao dozvolu kluba za boravak u Beogradu.

Izabrane vesti

As dodaje i da je Luka jedini fudbaler Reala koji je tokom stanke u prvenstvu, izazvane širenjem virusa COVID-19, vreme proveo u inostranstvu, kao i da je imao saglasnost Reala i dozvolu španskih vlasti da napusti zemlju. U međuvremenu je bilo nesuglasica oko toga da li je poštovao karantin u Beogradu, ali su one na kraju izglađene i sad je Jović u situaciji da se fokusira samo na fudbal.

Počev od subote, za kad je planirano okupljanje Realovih fudbalera u trening centru Valdebebas, Jović će imati šansu da pokaže Zidanu da na njega može da se osloni, u završnici sezone u kojoj će Kraljevski klub pokušati da stigne Barselonu na prvom mestu La Lige (razlika je dva boda u korist Katalonaca) i napravi podvig u revanšu Lige šampiona protiv Mančester Sitija (engleski predstavnik dobio prvi meč sa 2:1).

(FOTO: AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara