Mijailović: Kao da nikada nisu igrali košarku

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.10.19. | 09:01

Predsednik Partizana o porazu od Primorske

Partizan sutra igra protiv Ritasa u okviru Evrokupa i Partizan na to gostovanje ide posle poraza od Primorske na kom crno-beli nisu ličili na pravu ekipu. 

O svemu tome je govorio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović, a njegova prva reakcija na igru crno-belih je bila dosta ilustrativna:
"Kao da nikada nisu igrali košarku", rekao je za Kurir predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

Crno-beli sada imaju skor od 1-1 u ABA ligi i od 2-0 u Evrokupu, ali onaj meč protiv Primorske sigurno je zabrinuo sve navijače Partizana, pa i samog predsednika kluba.

Pogotovo kada se zna da da će Partizan sutra igrati na veoma nezgodnom gostovanju Ritasu.
"Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč", konstatuje Mijailović u razgovoru za Kurir.

Posle onakvog pristupa i utakmice, postavlja se pitanje da li će biti nekih kazni možda?
"Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani", kaže Mijailović.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara