Komentari na vest

Micić se trojkom upisao za Oklahomu; Jokićev Denver morao u dva produžetka, igrali i Bogdan i Bobi

u

uhhhhhh

pre 7 meseci

o ovome treba snimiti dokumentarni film...
T

Teško

pre 7 meseci

Izgleda da neće biti ništa od Micića, voleo bih da grešim. Ali u NBA ligi svaka šansa mora da se iskoristi, a ovo je bilo baš skromna partija sa njegove strane, neće biti još mnogo prilika da ima ove minute. Pripremni period je i treba imati na umu da najbolji u ligi tek treba da se uvode u ritam što će prouzrokovati i smanjivanje minutaže ostatku lige. Tako će se Jokiću povećati minutaža, Bogdan će biti standardno igrač role, nadam se dobrim minutama i Jovića, verujem da je Spoelstra video šta sve ovaj može na SP... Bobi nažalost ponovo klupa. Kažem, nadao sam se da Micić može da se izbori bar za rezervnog pleja, ali i za to mora ozbiljno da se nametne. Kako se tamo uglavnom sve vrti oko statistike, ona u prvom meču mu ne ide baš u korist.
T

Teško

pre 7 meseci

Od igrača Thundera, Dort i Shai su imali bolju partiju od Micića i svakako su neprikosnoveni kao starteri, tu nema šta da se priča. Giddey je imao bolju partiju od Micića, all-around, i kao prospekt će isto dobiti šansu pre istog. Od igrača koji su ušli sa klupe, tu su Vasa, Joe i Wallace koji su bili tu negde, bara bar, s tim da je Vasa od njih imao najlošije minute na ovoj utakmici. A treba tek da zaigra i Andrew Wiggins. Niko ovde ne pljuje Vasu nego mora da se trgne ako misli nešto da uradi, NBA nije čekala ni mnogo veće igrače od njega.
T

Teško

pre 7 meseci

*Aaron Wiggins
N

Nishlija

pre 7 meseci

Ispada da Boban Marjanovic ima najbolju statistiku ako se uzme vreme koje provodi na terenu... Steta sto ne igra vise. Ako je neko iskoristio NBA kao mesto za zaradu i zabavu, ne racunajuci Jokica, to je on. Svaka mu cast i neka uziva u tome!
N

Njegova zena

pre 7 meseci

On gostuje po emisije i zabavlja masu.