"Đorđe Mićić iz vremena u Borcu iz Čačka"
"Đorđe Mićić iz vremena u Borcu iz Čačka"

Mićić o finalu bugarskog šampionata

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.05.14. | 12:56

Levski muči muke sa povredama, ali sa Lukoilom se nikad ne zna

Đorđe Mićić iz vremena u Borcu iz ČačkaU finalu bugarskog košarkaškog šampionata sastaju se Lukoil i Levski našeg beka Đorđa Mićića. Levski je posle dva poraza, u polufinalu, od Baklana uspeo da preokrene rezultat i sa 3:2 plasira se u finale.
"Prva dva meča smo izgubili u samom finišu, ali smo sledeće dve utakmice lako dobili. U petom susretu smo vodili, ali je bilo tesno u završnici i jedna lopta je odlučila pobednika", kaže za MOZZART Sport Mićić.

Nastavlja se tradicija da se vaša dva tima sastaju u finalu. Kakva su očekivanja?
"Levski po imenima ima dobar tim, možda smo i favoriti, ali sa Lukoilom se nikad ne zna. Takođe, Lukoil ne igra u svojoj dvorani koja je stara i mala. Finale se igra na tri dobijene utakmice, prve dve igramo kod njih, druge dve smo mi domaćini, a eventualna peta ponovo na terenu Lukoila. Levski ima određenih kadrovskih problema sa povredama igrača, pored mene povrede imaju Bugarin i jedan Amerikanac. Biće teško, nismo bez šansi, ali to je Lukoil, na sve načine će probati da dođu do trofeja. Ukoliko ispuste pehar za njih će sezona  biti katastrofalna. Mi se nadamo najboljem i očekujem titulu", optimista je Mićić.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK LukoilKK LevskiĐorđe Mićić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara