"Vasa Micić"
"Vasa Micić"

Micić: Imamo tim koji može mnogo, od Saleta mogu dosta toga da naučim!

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.07.14. | 22:49

"Mislim da nas očekuje jako dobro leto", ističe košarkaš Mega Vizure

Vasa MicićPosle duge i izuzetno napete sezone prvog plejmejkera Mega Vizure, Vasilija Micića, čeka još jedno leto koje će provesti u pripremama sa reprezentacijom Srbije, drugu godinu zaredom. 

Sjajna atmosfera i odlično raspoloženje vladalo je među igračima tokom zvanične konferencije za štampu, a supertalentovani organizator igre ističe da je to dobar znak.
"Druga mi je godina sa reprezentacijom, radujem joj se kao i prvoj. Ove godine će biti daleko drugačija situacija, jer se veliki broj igrača, koji prošle godine nisu igrali, odazvao. Što se igračkog kadra tiče, smatram da je ova ekipa dosta jača. Dobra je atmosfera, imamo dosta nekih noviteta - počev od selektora, preko stručnog štaba, do igrača. Mislim da će pripreme biti baš interesantne, ali će biti potrebno malo vremena kako bi se svi upoznali", rekao je Micić za MOZZART Sport, a zatim nastavio u istom ritmu:
"Voleo bih da ove godine napravimo bolji rezultat nego prošle, mislim da imamo kvaliteta za to. Mislim da nas očekuje jako dobro leto".

Izabrane vesti

Prošle godine Vasa je imao priliku da radi sa trenerskim magom kakav je Dušan Ivković. Sada ga čeka neko novo iskustvo rada sa još uvek nedovoljno iskusnim stručnjakom, ali čovekom koji bi ogromnim igračkim iskustvom mogao da unapredi njegovu igru. 
"Prošle godine sam mnogo toga naučio od trenera Ivkovića, jer nikada do tada nisam imao priliku da radim sa takvim trenerom. Ove godine je malo drugačija situacija, jer Đorđević kao trener nema previše iskustva... Ali, na poziciji na kojoj ja igram ima izuzetno veliko iskustvo i mislim da od njega mogu mnogo toga da naučim i dalje napredujem kao igrač.

O očekivanjima pred prvenstvo sveta mladi košarkaš je rekao sledeće:
"Ako svi igrači budu zdravi, tu posebno mislim na poziciju krila, koja nam je prošle godine dosta falila, možemo da dobijemo dosta toga u igri. Jer, Micov, Lučić i Simonović su izuzetno visoki igrači i mogu da pomognu ostalima i tako najviše rasterete Nemanju Bjelicu, koji je prošle godine igrao sve živo. Tako možemo da uradimo mnogo toga dobrog na ovom prvenstvu. Voleo bih da mi prvo prođemo grupu, pa ćemo posle da pričamo za dalje", zaključio je Micić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vasilije MicićSrbijaMundobasket2014Mega Vizurakošarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara