"Srbija"
"Srbija"

MI: Kajakaši po starom, još dve medalje

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.13. | 14:00

Reprezentativci Srbije osvojili novo srebro i bronzu u Mersinu

Srbija

Srpski kajakaši Dejan Terzić i Ervin Holpert bili su drugi u disciplini K2 na 1.000 metara i tako našoj zemlji doneli novu srebrnu medalju na Mediteranskim igrama. Oni su trku izveslali za 3:24.227 minuta, iza italijanskog dvojca, dok su treći bili Španci.
Trka je bila odlična, dali smo sve od sebe. Osetio se umor od prethodnog Evropskog prvenstva, ali smo jako zadovoljni ovim rezultatom. Italijani su bili u blagoj prednosti zato što su se spremali i dizali formu isključivo za ovo takmičenje. Staza je bila odlična, iako je vetar malo kvario uslove, ali smo veoma srećni zbog osvojene medalje”, istakao je Terzić posle trke.

Izabrane vesti

Reprezentativka Srbije Antonija Nađ osvojila je bronzu u disciplini K1 na 500 metara sa vremenom 1:55.159, iza predstavnica Slovenije i Italije, ali treba dodati da je do polovine staze bila druga i da je tek u poslednjoj deonici prestigla Italijanka.
Srećna sam što sam uspela da osvojim medalju na ovom takmičenju. Dobro sam veslala, uslovi na stazi su bili veoma dobri danas. Idemo dalje, nadam se da će moje kolege kajakaši doneti još medalja sa Mediteranskih igara”, rekla je Nađ.
 

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropakajakaši srbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara