Mekadu na zvaničnom sajtu Evrokupa i u registru KSS

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.01.20. | 15:03

Partizan dovodi pojačanje ispod koša

Džejms Mekadu postaće novi igrač Partizana. Ne samo da je registrovan u registru Košarkaškog saveza Srbije, već se našao u sastavu Partizana i na zvaničnom sajtu Evrokupa i to sa brojem osam. Inače, Mekadu je i zvanično napustio Bešiktaš.

Dakle, dileme više nema...

Izabrane vesti

Poslednji Mekaduov klub je turski Bešiktaš, a pre toga je igrao za Torino, dok je u NBA ligi nosio dresove Filadelfije i Golden Stejta.

Partizan je u potrazi za novim centrom više od mesec dana, otkako je raskinuo ugovor sa Artjomom Parahovskim, koji nije opravdao velika očekivanja u Humskoj 1.

Najveća želja crno-belih je bio Žofri Lovernj, nekadašnji kapiten ekipe u doba kada je Duško Vujošević bio trener, međutim, iako je Francuz bio privremeno skrajnut iz tima Fenerbahčea, turski klub je odlučio da ga zadrži do kraja sezone, tako da je opcija da se vrati u Beograd definitivno propala.

Na kraju je izbor pao na Mekadua. Doduše, i Džamel Meklin je nekako završio na zvaničnom registru KSS-a, ali je taj transfer bio propao. Sa druge strane, Mekadu je izašao i na zvaničnom sajtu Evrokupa i to je praktično garancija da je ovaj transfer završen.

Čeka se samo da se sve ozvaniči na sajtu Partizana.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara