(©MN Press)
(©MN Press)

Markus Hauard: Partizan će mnoge iznenaditi, može do F4

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 09:52

“Srpski navijači umeju da zastraše protivnike”, kaže as Baskonije

Potpuno je Partizan Mozzart Bet renovirao ekipu za novu sezonu, došao je gotovo ceo novi tim, tako da niko ne može ni da pretpostavi koji su dometi ovog sastava crno-belih.

Na startu nove sezone Evrolige Partizan će u četvrtak igrati sa Baskonijom u Vitoriji, a prva zvezda španskog tima Markus Hauard u intervjuu za Sportklub rekao je da čak vidi crno-bele na Fajnal foru!

Izabrane vesti

Na pitanje ko će, po njegovom mišljenju, stići do završnog turnira, Amerikanac je rekao:

Panatinaikos, Olimpijakos, Real Madrid i… Recimo, Partizan“, ispalio je Hauard.

I pojasnio stav oko srpskog kluba:

„Napravili su brojne promene, ali mi se dopada roster kojim raspolažu. Smatram da imaju brojne talentovane igrače i verujem da će mnoge iznenaditi ove sezone”.

Posebno je Hauard kao snagu Partizana, odnosno srpskih klubova generalno, apostrofirao navijače.

„Veoma poštujem srpske navijače zbog načina na koji bodre svoje klubove. Znam da umeju da zastraše mnoge koji kroče u dvoranu, a to je sa dobrim razlogom. Ipak, poštujem ih iz ličnog ugla, kao i klubove – zbog pažnje i neizmerne podrške timovima. Veoma je zabavno igrati zbog okoline i intenziteta koji osetite čim izađete iz autobusa i kročite u dvoranu. Igrao sam protiv obe ekipe. Kao i prošle godine, igraće se u Beogradskoj areni”.

Po mišljenju Markusa Hauarda, postoji razlika u navijanju fanova Partizana i Crvene zvezde.

“Osetite sličnosti u intenzitetu, ali i razlike u atmosferi kod timova. Recimo, Zvezdini navijači su intenzivni na svoj način, a Partizanovi na svoj. Primećujem takve detalje. Time pokazuju koliko cene košarku uopšte, ali i igru u Evropi. Kapa dole navijačima u Srbiji, čine igru daleko zabavnijom i to naročito poštujem“, pojasnio je Hauard.


tagovi

Markus HauardBaskonijaKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara