Komentari na vest

Markif Moris poručio Jokiću: Ne udaram sa leđa, drugačije smo odgajani

V

VG

pre preko 2 godine

Zasto si mu onda odmah okrenuo ledja?
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Moris nece sa ledja ali hoce svakako drugacije... Mislim da je top 5 najprljavijih igraca u poslednjih 15 godina...
S

Sf

pre preko 2 godine

Za sve one koji bezobrazno napadaju potez Jokica dovoljno je da pogledaju situaciju koja je predhodila Jokicevoj reakciji. Covek je isao da ga namerno povredi. I to je viteski? Zbog cega? Nista nije bilo pre toga, sem sto ga je Jokic blokirao u akciji pre. Njegov potez je duplo gori od Jokicevog. I on prica o odgajanju i glupostima. Ameri koji su najkvarnija nacija na svetu. Ajde bre.
P

Prosuo ga 1/1

pre preko 2 godine

Legenda kaže da ovaj lik još čisti patos hale
a

arijel ortega

pre preko 2 godine

jel ova dvojica blizanaca igraju kosarku....
S

Sf

pre preko 2 godine

Tacno. Ti udaras sa strane na kvarno. Prvi , bez povoda. Sta je trebalo da ti posalje telegram i da te zamoli da se okrenes. Z as sta si uradio zato si i pobegao kao cava
N

NN3

pre preko 2 godine

Ti i tvoj bata Markus ste zaslužili odavno dobrane batine, najljigaviji igrači kompletne lige. Markus je uništio Dončića u plej ofu nesportskim potezima, ona sekira po ruci za nesportski faul, pa na kraju kulminacija namernim gaženjem na nogu čime je povredio Luku. Takođe, sećam se i kada je udario loptom u glavu Andersona dok je ovaj bio u Vašingtonu i čuvao ga, pa je i tu dobio tehničku. Ova ljiga sinoć laktom ide na Jokićevo rebro i nogama u koleno, i onda se nađu da morališu. Inače, Batler nije dobacivao Jokiću nego nekome sa klupe Denvera. Pogledajte da i igrači Majamija nisu ništa spektakularno reagovali da stanu u odbranu Markifa jer je svima jasno kakav je prgav igrač i videli su kakav je faul napravio.
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Očigledna namera mu je bila da povredi koleno Jokića. Dobio si što si zaslužio.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Sreca pa mu nisi bio okrenut facom. Da,sreca da smo drugacije odgajani,klasican licemer preko bare.Mogao je da mu upropasti karijeru,a isao je na povredjeno koleno,u trenutku kada je Jokicu to bila stajna noga.
k

kkptz

pre preko 2 godine

Bitno da je on vaspitan, ljubi ga majka
2

25

pre preko 2 godine

Drugacije odgajani...druze, valjao si se po podu 20. minuta.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ides opusteno, ne sluteci nista, i na tebe se svom snagom obrusi masa od 130kg minimum! Pa bilo koga od nas bi strugali sa parketa. Mislis da se folirao?

agentpeca@gmail.com

pre preko 2 godine

@iz sljivika - Jokica cenim mnogo manje od letos, i nisam fan ovakvih stvari. Ali ovo je preterivanje od strane amera samo zato sto Jokic nije amer, jos je iz tamo neke zemlje. Jeste bilo mozda malo preterano s Jokiceve strane, ali mozda. Zasluzio je Moris svojim faulom, koji ne samo da nije bio naivan, bio je i grub i mogo je da povredi igraca, i iako nije bio s ledja bio je potpuno neocekivan.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Peco, ja ga ne cenim u opšte, još od ranijih napušavanja repke. Ali nisam na to ciljao ovim komentarom. Samo sam hteo reci da se lik nije dzabe valjao po parketu. Kada si opušten i ne očekuješ ni povetarac a kamo li onolikog Jokića u punom zaletu nema tu šta da se priča. Lik se definitivno nije folirao na parketu vec ga je Jokić odvalio.