Markif Moris (©AFP)
Markif Moris (©AFP)

Markif Moris opet prozvao Jokića: Nije ni čudo što ne igram kad me tromi debeljko udario direktno u kičmu

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.01.22. | 13:38

Novo poglavlje na relaciji Majami – Denver

Buknulo je jako, trajalo nekoliko dana, zatim je sve utihnulo. A onda, dva meseca pošto su imali fizički obračun na parketu Bol Arene u Koloradu, Markif Moris je rešio ponovo da zapali vatru i započne novu rundu prozivki na temu sukoba sa Nikolom Jokićem.

Od tog događaja, kada je srpski centar i MVP najjače košarkaške lige na svetu odgovorio na nesportski potez Morisa i oborio ga na parket, prošlo je tačno 30 utakmica. I još se ne nazire Morisovo vreme povratka na parket...

Izabrane vesti

Upravo zbog toga što Morisova pauza traje već 30 utakmica, na društvenim mrežama pokrenula se priča na ovu temu i mnogi su ostali u čuudu kako centar Majamija još ne može da se vrati na teren. Moris je očigledno želeo ne samo da odgovori na tu poruku, već i da ponovo oplete po Nikoli Jokiću.

“Nema šta tu da bude čudno. Ne izmišljam ništa, povreda je prava! Zamislite kada vam tromi debeli klinac od 140 kilograma ostvari takav kontakt direktno sa kičmom! Vratiću se uskoro“, napisao je Moris na društvenim mrežama i zatim odgovorio kratko na lavinu komentara koje je njegova poruka proizvela:

“Napisao sam šta sam napisao (tri smajlija koja se smeju do suza. Vidimo se uskoro, Majami“.

Podsetimo, Moris je na toj utakmici pokušao da preseče Denverov kontranapad tako što je nepropisno i opasno ušao u Jokićevu putanju i laktom ga udario u rebra dok je celim telom ostvario kontakt. Srbin mu nije ostao dužan, već ga je udario ramenom po leđima i poslao na parket. Zbog svega ovoga nastao je pravi verbalni rat između porodica Jokić i Moris na društvenim mrežama, Nikolina braća su čak napravila svoj profil kako bi mogli da se raspravljaju sa Markifom i ostalima...

03.00: (1,35) Denver (14,0) Sakramento (3,70)

Očigledno još nije gotovo...



tagovi

Markif MorisNikola JokićNBA ligaDenver NagetsMajami Hit

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara