Komentari na vest

Mario Nakić i Partizan Mozzart Bet u pregovorima

G

GetoSportBebo

pre 2 dana

Navijači Partizana treba da shvate da njih ne sabotira ni Vučić ni Čović ni Đilas ni ko već. Stanje u klubu je jednostavno kataklizmično, Žoc je i sam priznao da je počeo da gubi konce sa igračima i rebuilding je jedino logično rešenje. Naravno da će Zvezda moći da dovodi bolje igrače jer je uzela sve trofeje, zadržala core tima i mogla odmah da reši pojačanja. Partizan je pustio Pantera a sve bekovske opcije sem Loyda su već potpisale negde drugde. Opet će morati da se popunjava sa NBA igračima, što je veliki rizik.
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 dana

Mali je baš baš veliki talenat. Njegov košarkaški šmek trenutno nema ni jedan naš spoljni igrač u reprezentaciji. Imamo kvaliteta, ali je sve nekako naštrebano i na silu i sa raznim nedostacima poput Micića, Bogdana, Nedovića, Alekse, Kalinića, Lučića itd. Nakić bukvalno pleše na terenu, sa loptom ili bez nje, milina je gledati takvog igrača. Ali.... I ponavljam... ali, najbeći problem je Žoc koji neće to prepoznati i koji je uništitelj bilo kakvog talenta kod mladih igrača. Tristan, Smajli, Koprivica, svi su nazadovali kod njega. Dule bi sa njima bio prvak evrope, a Želimir ima 7 uzastopnih poraza od Fmp-a, i samo jedan trofej od mogućih 15 u zadnje tri sezone, i to uz neograničen budžet.
D

Dijagnoza

pre 2 dana

Pa da je FMP ne bi ste se vi u sebi klopali i nervirali i cireve na zeludcu dobijali i migrene i metle. Inace Fmp tj. Reflex razbijao vas u dva finala Abe tj Jadranske lige jos pre 17 godina.
S

SUNĐER BOB

pre 3 dana

boli ih uvo on se kod njih vodi kao domaci igrac
I

Igor8888

pre 2 dana

On i jeste domaći igrač,rođen u Beogradu od majke Srpkinje.
P

Pazi

pre 3 dana

Brat za brata grobar za Hrvata.
S

SuperMario

pre 3 dana

Dečko ne može ABA da igra, a kamo li Evroligu! Užas! Ove sezone cemo biti landara pišore! Izgleda da je Obradovic pogubio ovce, ne zna đe goni!
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 dana

Očigledno nikad nisi gledao dečka pa tako lupetaš. Malom samo treba trener, Dule bi od njega napravio zver i standardnog reprezentativca, a Želimir će ga ukanaliti, baš kao i Tristana, Smajlija, Koprivicu itd.
H

Hezonje jug

pre 3 dana

Cela mlada reprezentacija hrvatske u igokeji
L

Logitech

pre 2 dana

Mozda vam uzmemo i Nikolu Kalinica, jos jednog naseg.domaceg igraca.
g

gde ce rvat...

pre 3 dana

...nego kod rvata!
V

Voskar

pre 3 dana

Želimire, mirovina! Mario i Arijan ne mogu si igrat' ni 2.hrvatsku... ajme, ć'a radi čovik??? Momčad užasno djeluje trenutačno.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Znaci opet ce se i dalje u Areni skandirati rvatima a zvizdati Srbima poput Milutinova i sl.sezone!

Psihozza

pre 3 dana

Kakav ste bre vi bre Srpski klub...vi ste običan komunjarsko nacionalistički klub. U 21. Veku vi brinite krvna zrnca...brukate se samo
7

73

pre 3 dana

Polako se slažu crno bele kockice,još Filip Barna i idemo napadaj,napadaj...
J

JeNeaH

pre 3 dana

Ajmo dečki, još jedan domaći igrač 😂😂😂
m

mnk

pre 3 dana

mlad dobar talenat za pomoc velikim igracima,da skupi iskustvo i cepa se po aba ligi,dobar sut ulaz,moze pomoci i evro ligi dobar potez
T

Tomy

pre 3 dana

Kad je Nakić startovao u Igokei to je izgledalo odlično. Pokretljiv i raznovrstan igrač u napadu, kreativan i školovan. Bio sam prijatno iznenadjen njegovim potencijalom. A onda se povredio i posle toga nije više ličio na onog mladog raspevanog igrača punog samopouzdanja. I sad je pitanje šta Partizan može da izvuče iz njega. Ako uspeju da ga revitalizuju i upgrejduju može biti super otkrovenje. Partizan ima stručni štab koji može da podigne igrača na viši nivo ali isto tako pritisak koji postoji u Partizanu može mladog igrača da smrvi. Očigledno je da Partizan ovu sezonu tankuje i pokušava da pronadje i stvori neke under dog igrače koji će sinuti i biti okosnica za naredne godine. Za nastupajuću sezonu Partizan nema konkurentan tim, to je sasvim očigledno jer velike zvezde oko kojih bi gradili tim su propustili ili nisu ni mogli da dovedu, pa moraju da prave tim tipa Žalgirisa, a to je borbena i nezgodna ekipa sa jednom zvezdom ali ipak limitiranih mogućnosti.
P

Pst

pre 3 dana

Od under dog igraca bice samo dog aplauderi sa klupe. Pobegose buraz svi ostade samo onaj koga niko nece. Mada vama nije bitno ko igra vec onaj ko pregovara sa sudijama. Cak je dao sebi pravo da ih svrstava u dobre valjda po sebe i lose. Sretno vam bilo.
0

09999

pre 3 dana

AV NAREDIO DA SE AVRAMOVIC DOVEDE U ZVEZDU. KAPIRATE SADA?
@

@09999

pre 3 dana

Izgleda da je naredio i da imaju pasulj za rucak pa zato pobegli, nije da nisu hteli da igraju ;) kakvi botovi ima, strasno.
g

gotovo je

pre 3 dana

Dogovor je pao u hrvatskom avionu danas..
3

369963

pre 3 dana

Ne igraju legende kluba. Sin legende kluba( Koprivica), sedi vec tri godine na klupi i nazaduje, a bio je NBA projekat. U principu svi koji su trebali da napreduju su naisli na Zelimira i njegovo urlanje???
M

MileJe

pre 3 dana

Ne lupetaj...
S

Sta ce nam

pre 3 dana

Ovaj ako Boga znate pa on veze nema... Obradovicu izgleda da si se pogubio totalno..
n

neshha

pre 3 dana

Neka,neka,dobar je za vas i cveklimira!
I

IVAN 82

pre 3 dana

A sto je ovo, ovaj kao i onaj iz Zadra gori ovaj od Trifunovica i Pontike, onaj od Andjusica!! Sta radis ovo moj Obradovicu. Ovi sto su dosli jedino neko ko moze pogoditi kos je Marinkovic. Kako je pocelo bojim se da nam ne gine borba za 2 mesto sa Buducnosti i Cedevitom. A sa ovim u Evroligi rosterom nemamo sta da trazimo
K

Ksjsjdnd

pre 3 dana

Sad ste treći.Mozda i borba za 4. mesto!Back to reality
o

odvrarno

pre 3 dana

navijaci Igokeje2 su najpateticniji ljudi na svetu
0

09999

pre 3 dana

KOD NAS IZ LIJEPE NJIHOVE NE MOZE NI EKONOM DA BUDE ALI POSTO STE VI BILI I OSTALI JSD NISTA ME NE CUDI. MARIO KUJTIM FADILJ STJEPAN TO KOD VAS NORMALNO. I ZATO JE ZVEZDA SRPSKI KLUB ZA KOJI NAVIJA 80% POPULACIJE.
Г

Групни

pre 3 dana

ма 99% +Председник ! циганчица води гази, овако, онако ...
c

crvenčanin

pre 3 dana

Šovinistički klub.
V

Vučić

pre 3 dana

i ja navijam. iz Bugojna
0

09999

pre 3 dana

U NJIVU KAD POSADIS KUKURUZ ONDA KUKURUZ I NIKNE. KAPIRAS? MAJKA SRPKINJA. A ON STA JE?
0

09999

pre 3 dana

NISAM VAS JA TERAO DA POGRDNO SKANDIRATE AV PA SAD KUKATE. ZIVELA SRBIJA. SAMO VAS CEKAO
Г

Групни

pre 3 dana

смири се, уме играч од 5000 Евра да сруши Србију, не играју паре то сте ваљда научили, слушајте мало Председника
h

hEzOnJisTi

pre 3 dana

Mario Srbenda
z

zna li se?

pre 3 dana

Jel Papa dao blagoslov ili ne?
P

P. Dragan

pre 3 dana

Partizan opet verovatno većinu igrača će dovesti iz NBA zbog svadje sa Miškom. Njihova prva meta je Bertans jer mu ističe ugovor i nema baš zainteresovanih klubova tako da je verovatno opcija Evropa i to Partizan čeka, naravno moraće da nadje i par domaćlih igrača što će mu realno biti baš teško jer sem Lučića oni nemaju koga da vrate a da bude pojačanje zato oni jure neke bivše igrače Zvezde i nude baš veliki novac.
ц

црно на бело

pre 3 dana

Који су то бивши играчи који вреде велики новац?Толико су тражени да једну годину одиграју напољу и онда се врате код Небојше...
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 dana

A Lučić je baš ozbiljan igrač. U najboljem slučaju ljuti prosek.
O

Ok

pre 3 dana

Igraci Zvezde su mu pre par sezona natrljali nos kad ih je vrbovao. Nerad i bahatost dolaze na naplatu. Coveka ubija ego. Ja pa ja. Tako nesto je pokazao pre par sati Piksi. Kome trebaju narcisi.
I

Ivan kg

pre 3 dana

Neko dovodi iz Olimpijakosa, Efesa i Barselone, a neko iz Zadra, Igokee, Virtusa i igraca koji je prosle sezone odigrao ukupno 43 minuta u jednom od najgorih timova NBA lige. Ali zato pricaju kako je Parrizan drzavni projekat, bankomat i tome slicno.
n

neverujem

pre 3 dana

pa ti ides od portala do portala i ostavljas svoji preglupi komentar...
b

bljak ste

pre 3 dana

jao kakva patetika na vasem jadnom nivou ,pa ovo je na poziciji Tristrana doveden igrac
H

Hdjshdksgyk

pre 3 dana

Postoje 2 mogucnosti... Prva je da ce Partizan tek dovoditi skupa i atraktivna pojacanja. A druga mogucnost je da je gazda video da za 3 sezone i silnih miliona niste uradili nista, osim sto ste vredjali njega, pa je resio da malo zavrne cesmu i da vam daje isto koliko i Zvezdi, dovoljno za EL, ali ne i za izivljavanje.
k

koliko ste jadni

pre 3 dana

jao patetike jadne
K

Kup

pre 3 dana

Ime ne čini čoveka, jedino ako se ne zoveš Vesna i Nebojša...
M

MileJe

pre 3 dana

U tom slučaj,imaš ime kao kučak...
n

neshha

pre 3 dana

Ja se zovem Nebojsa i mozes samo da mi...
D

Darko1101993

pre 3 dana

Evrokup budzet Evrokup tim nista cudno, ove godine mora fmp1 biti ispred bilo bi previše cudno da partizan 3 godinu bude daleko ispred u Evropi a da fmp1 sve osvaja uz pomoć sudija u pudlica kls cirkus i baba ligi. To se sve zna i niko to ni ne krije fmp1 ima 3 najveći budzet u Evropi odma iza Reala i Panatinaikosa, imaju 30 + m evra
O

Osmopulos

pre 3 dana

I dalje boli metla?

Psihozza

pre 3 dana

Ne boli, nije ni bolela...da ste nas razbili i stvarno pometlali bolelo bi. Ovako, koga boli ona stvar za te mečeve sa vama kad se zna kako ste došli do njih a to nije bilo na terenu. Naše 2 pobede ove sezone vrede više nego sve te vaše zajedno!
Р

Рис

pre 3 dana

Долази марио међу своју породицу
Р

Рис

pre 3 dana

Марио долази међу своје,свако се своме враћа....
R

Rebel

pre 3 dana

daj bre Ostoja na sta ovo lici?!
V

View

pre 3 dana

bolje Gagija polomljenog Milosavljevica nego ovog...
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 3 dana

samo nastavite ovako i mi 1000 dinara ne dam na sezonsku!!!
S

Sezonska

pre 3 dana

Prosle godine nas navukli kao majmune na sezonske sa pricom o F4. Ove godine ako budu za nivo 400 do max 12.000 dinara prodace se nesto ali daleko manje nego prosle sezone.
T

Top Gun

pre 3 dana

au brt jel realno da mi ovo dovodimo?
f

fudb

pre 3 dana

Sta mu je Mandzukic?
A

Aaaa

pre 3 dana

Tetka
a

asas33

pre 2 dana

Tetka iz Čačka.
0

09999

pre 3 dana

TREBAO IM DOCI I BORNA KAPUSTA ALI MU PAPA NAREDIO DA ODE U KK SPLIT
j

jsd

pre 3 dana

kad nece Hezonja dobar je i Nakic. Pravi lik na pravom mjestu.
0

08999

pre 3 dana

VELIKIM SLOVIMA PISEM DA BI BOLJE VIDELI TO STO PISEM. AV JE NAREDIO TAJ TRANSFER AKO HOCETE BAS PUNU ISTINU. TAKODJE JE POSLATA PONUDA FENERU ZA GUDURICA I NJEMU VECI UGOVOR NEGO STO GA TAMO IMA. SLEMOVE NA GLAVU. ZIVELA SRBIJS
E

Enzo

pre 3 dana

ti ako stvarno misliš da bi Gudurić, Kalinić ili Dobrić ikad zaigrali za kkp.. leči se
B

Bubasinter

pre 3 dana

Pravi Ostoja dream team nema sta.
n

nego sta

pre 3 dana

Mario pravo Srpsko ime
L

Le pen

pre 3 dana

majka mu je srpkinja bednice
H

Heroess

pre 3 dana

Odakle vam pare za ovog jugosloveni?
Г

Групни

pre 3 dana

млад играч, одлично
a

alal vera

pre 3 dana

Iz Igokeje u Igokeju2
N

Nego sta

pre 3 dana

Mario ,Pravo Srpsko ime, dobio ime po Super Mariu
t

tsss

pre 3 dana

Tako i treba svoje dovoditi!!
H

Heroess

pre 3 dana

Odakle vam pare za ovog jugosloveni?
P

P0999

pre 3 dana

AVRAMOVIC I CELA NJEGOVA PORODICA SU ZVEZDASI. VEOMA JE REALNA PRICA DA DODJE UMESTO JAGA.
M

Mlad ganac

pre 3 dana

Za bolje i nije
0

09999

pre 3 dana

NALJUTILI STE AV. DOBRO VAM I OVAKAV BUDZET ODOBRIO. ZA GODINU DANA U KK CE BITI NESTO KO STO JE SAD FK PATLIDZAN. PA SAMO VI POGRDNO SKANDIRAJTE I DALJE. STARA JE TO CEKALICA. ZIVELA SRBIJA.
a

ala si se izlupetao

pre 3 dana

sta pricas ti dete, vidis da im fudbalski klub ima para koliko hoces
a

ajde bre

pre 3 dana

ne blamiraj se nesreco

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Bolje dovesti mladog domaćeg igrača za 200 hiljade evra a pare čuvati za ozbiljne strance nego dati 1,8 miliona po sezonu za veterana Kalinić-Drkadzija.
@

@bojan

pre 3 dana

...opa, stigli smo i do 1.8, dok pocne sezona bice skuplji od pantera.
@

@Bojan

pre 3 dana

Ti si drkadzija ocigledno. Pisite propalo naredne tri sezone. Kalina potpisao na toliko. Poznat je kao nabijac kompleksa grobarima. Ovim je stavljena tacka na vase ambicije naredne tri sezone.
D

Dobar los zao

pre 3 dana

??? (Ntilikina, Smit/Avramovic) /// Avramovic (Lundberg, Lakic) /// ???, Bonga, Nakic /// ???, Smailagic ?, ??? /// ???, ???, Koprivica
3

369963

pre 3 dana

Zdravo prijatelju 3+6+9.Posto mi juce nisi pdgovorio na moju molbu da otkrijes ko je ispod znakova pitanja, izgleda da je redakcija otkrila jedno ime. Otkrio si ko je Nikoletina, ali otkud Klajbutn i Moneke?
D

Dobar los zao

pre 2 dana

Pardon, Marinkovic, ne Avramovic.
K

Karlo Veliki

pre 3 dana

Umesto da novinar MOZZARTSPORT ode u KK Partizan i uradi intervju sa nadleznima iz sportskog dela, te na taj nacin razresi dileme u vezi prelaznog roka, i poveca % poverenja kod citalaca, medij se opredelio da prenosi REKLA-KAZALA od drugih medija... U stvari svedoci smo sa jedne strane da je MEDIJ protiv JSD Partizan, a sa druge strane, da KK Partizan kao odgovor i ne zeli njihove novinare... Srpska posla, kao i sa Piksijem.PS Kao mlad sam otisao u Ljubljanu da studiram i radim, i bio zatecen istinom o Srbiji..I kada bih telefonom proveravao cinjenice dobijao bih informaciju da nisu tacne, a bile su tacne..DIOGEN nam je potreban kao vazduh.
0

09999

pre 3 dana

SAMO VI LUPAJTE MINUSE DA AVRAMOVIC MENJA JAGA AKO ODE U UNIKS. ZNAM STA PISEM.SACUVAJTE OVU PORUKU.
A

Aebre

pre 3 dana

Ej bre panteri iz zeleznika pricaju o parama a ljudi bukvalno po apr-u dobijali znatno vise novca od Partizana to oni sami znaju nego ne mogu da prebole sto se nesto da i nama!Bolesni ljubomorni mozgovi
U

UPDP

pre 3 dana

Zeljko-Nakic-Koprivica, 32 godine kasnije.
G

GostO

pre 3 dana

Redovna pojava. Zvezda preko dana ozvanici transfer, Partizan vec uvece ili javlja da je potpisao nekog, ili da ce da potpise nekog.
S

Sofronije III

pre 3 dana

Sve će to Žoc da skocka... kraj vica.
M

Mauro Tasoti

pre 3 dana

U mlađim kategorijama bio veliki potencijal gde je dobar deo bio u Partizanu a prošlu sezonu u Igokei bio sasvim OK.Ima velikog prostora za napredak jer je još uvek mlad.Dosta podseća na Hezonju.Bolje da se dovede Nakić nego neki Amerikanac za kog većina nas nikad nije čula a košta mnogo.
M

Marko16162

pre 3 dana

Mvp juniorske evrolige 2019, zbog povrede mu se desio pad u karijeri, gledao sam ga u igokei ove sezone, decko ima tehniku i mekanu ruku, fali mu iskustvo i naporan rad, ako ovo leto bude dobro radio moze biti dobra bek ap opcija
D

Dulou

pre 3 dana

Ajmo crno beli ...imacemo minut sutnjeee
0

09999

pre 3 dana

A SAD JEDNA EXLUSIVA. AKO ODE JAGO U UNIKS AVRAMOVIC DOLAZI U ZVEZDU.
V

Vasilis

pre 3 dana

Pises velikim slovima, pises nebuloze, ako imas vise od 11 godina, onda imas problem.
a

abc

pre 3 dana

Znaš da to ne može, igrao je za Partizan i to navijači ne bi prihvatili.
I

I to jako smesni

pre 3 dana

Ako stvarno predje kod vas, onda je zasluzio da mu pevate ono sto ste pevali. Nesto drugo je zanimljivo, kakve cete mu pesme pevati ako predje? Smesni ste.
U

Uzice

pre 3 dana

Mali beži od ovih,pogledaj samo Tristana!!!
9

9797

pre 3 dana

Entilikina ili Ntilikina razumno da novinari ne mogu da pogode prezime ipak je stvarno previse komplikovano.
C

Cartel

pre 3 dana

Na srpskom Nilikina
J

Junker

pre 3 dana

Pazi kad vas uvek zezam, al sad mi je totalno nejasno sta je s Partizanom. Koja su ovo imena? Razumeo bih da se cuvaju za nekog, al sve sto vredi iz EL uzeo onaj ludi Grk, Spanci i Turci. Drugo, ko ce i da dodje od ozbiljnih imena kasnije kad nema vremena da se oko njega gradi tim. Nesto tu ne stima, ali je opet cudno da se ne oglasavaju.
m

metalika moj dobar

pre 3 dana

mi ocigledno nemamo para za ovu sezonu

1.6 multijet

pre 3 dana

Pa da, Bonga, Ntikilina i Lundberg igraju za minimalac
p

papaa

pre 3 dana

i opet nekako mislim da će nam ova sezona biti bolja nego prošla..
B

Burek

pre 3 dana

Prethodnih par godina ste vala dosta i imali
J

Jova82

pre 3 dana

Ako ovaj sto nije hteo u Boston i Bivsi NBA sampion igraju za minimalac onda stvarno ni malo niste objektivni i realni.

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Lakić i Nakić se dovode zbog Aba lige pravi se Roster da uvek zbog EUROLIGE po 3 bitna igrača odmaraju u Aba ligu izuzev utakmica sa ozbiljnijim protivnicima.