""
""

Marinović se na Egzitu sprema za avanturu u Steaui

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.07.15. | 17:26

”Parafirao sam za Steauu iz Bukurešta i mogu da se fokusiram na novu sezonu. Planovi su najviši, jurišaćemo na prvo mesto u rumunskom šampionatu i truditi se da doguramo što dalje u Evrokupu", objasnio je iskusni plejmejker

Naš poziv je sjajnog pleja Marka Marinovića zatekao na Egzitu u Novom Sadu gde koristi poslednje dane za odmor i relaksaciju pred početak priprema.
”Poslednjih šest, sedam godina redovan sam na ovom festivalu koga obožavam i uživam u njemu. Koristim priliku da se opustim, odmorim, slušam najbolje bendove i jednostavno uživam“, kazao je Marinović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Za popularnog Malinu radni dani su se približili i već od ponedeljka će krenuti sa pripremama, ali nas je zanimalo kako sad gleda na minulu sezonu koju je proveo u Ljubljani.
U Olimpiji je bilo dobro, posebno u ABA ligi i Evrokupu. E, sad malo smo uprskali u domaćem šampionatu gde smo ispali u četvrtini finala plej ofa. Izgubili smo jer  nismo imali dovoljno sreće u poslednjim sekundama dve utakmice. Šta da se radi i to je deo sporta“.

Marinović je jedan od retkih košarkaša koji je veoma brzo pronašao novi angažman.
Parafirao sam za Steauu iz Bukurešta i mogu da se fokusiram na novu sezonu. Planovi su najviši, jurišaćemo na prvo mesto u rumunskom šampionatu i truditi se da doguramo što dalje  u Evrokupu. Tim još nije u potpunosti formiran, ima par Amerikanaca i očekujem da će se oformiti respektabilan tim“.

Plej koji je nastupao za mnoge poznate klubove poput Đirone, Zvezde, Valensije, Albe, dug je spisak, i sad trenira sa istim žarom kao kad je dečak počinjao karijeru.
”Košarka mi je sve, radim kao da počinjem da se bavim košarkom, igraću dok me noge služe, a godinama pričam da ću karijeru završiti u Borcu, tamo gde sam i počeo“, zaključio je Marinović.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SrbijaMarko MarinovićKK Steaua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara