Vanja Marinković (MN Press
Vanja Marinković (MN Press

Marinković posle poraza: Pali smo na kraju, nešto ćemo naučiti iz ovoga

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.24. | 23:05

"Klajburn nam je pravio mnogo problema"

Dobar meč u Areni su odigrali Partizan Mozzart Bet i Virtus, ali je na kraju slavio tim iz Bolonje - 69:70. Imali su crno-beli svoje šanse, bili su bolji rival tokom većeg dela utakmice, ali su u fiinišu poklekli i na kraju položili oružje.

Posle poraza za medije je govorio Vanja Marinković, koji je naveo da poslednji šut Frenka Nilikine nije ono što je prelomilo utakmicu.

Izabrane vesti

"Mislim da nam je mnogo problema pravio Klajburn, on nam je bio rak rana i ta neka preuzimanja dole, nismo to dobro rešavali, kao i skokovi u napadu. Sve vreme su krckali i krcaki razliku i na kraju smo pali. Imali smo slabije drugo poluvreme, ali smo imali i šansu na kraju. Ukrali smo lopti i imali šut... Ali nije to presudilom nego greške na koje moramo da obratimo pažnju. To je to, idemo dalje. Nikada nije lepo kada se izgubi, ali je dobro što ćemo nešto naučiti iz ovoga", rekao je kapiten Partizana.


Partizan je dozvolio čak 15 skokova u napadu rivalu i o tome je pričao Marinković. Na tome crno-beli najviše treba da rade u nastavku sezone. Potencijal je definitivno tu, sada je sve stvar treninga i komunikacije između igrača.

Naredni meč crno-beli igraju protiv Krke u subotu, a onda ih sledeće nedelje očekuje duel sa Monakom, takođe pred domaćim navijačima.


tagovi

Partizan Mozzart BetVanja MarinkovićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara