Komentari na vest

Marinine kritike urodile plodom, košarkašice zasijale punim sjajem i razbile vicešampionke sveta!

c

cv

pre oko 2 meseca

kao i svake godine lozenje i onda standardno ispadmu u cetvrtfinalu
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Cetvrtfinale sa ovim sastavom je ispeh i to ne mali.Polufinale i borba za medalje da ne govorim.
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Da li pratiš ili pišeš onako bezveze.Izguglaj malo pa vidi koje su rezultate imale zadnjih godina.
A

Aruna Dindane

pre oko 2 meseca

Marina Maljkovic je primer sta znaci vrhunski trener,bez struke nema uspeha

Petar.P

pre oko 2 meseca

Nije što su naše, ali ja stvarno ne znam da li postoji ekipa u bilo kom timskom sportu, da se ovoliko bori i to konstantno, godinama, nebitno ko igra. Sve je to do Marine, koja je autoritet i kod koje nema makar kako. Realno ova generacija je po kvalitetu slabija od prošle, ali devojke i dalje izgaraju, što daje rezultate. Možda i ne bude medalje, ali lično im uopšte neću zameriti. Mora hitno da se nadju neka jaka imena u vaterpolu i odbojci, da njihova reč ima težinu i da se tu raspuste zasićeni i nezainteresovani igrači. Talenta sigurno ima, barem ta brojka za reprezentaciju, ali neko to mora voditi. Stevanović i Kolaković to nisu. Uvek se po pitanju toga setim košarke, kada smo se raspadali i kada je došao Sale. Čovek je uz par kvalitetnih igrača stvorio tim za velika dela, pa makar medju njima bili Birča, Štimac, Simonović i tada još nepoznati Kalinić, Jović, Raduljica i da ne nabrajam. Naprosto mora tu da bude dobre atmosfere, džabe sve ako svi oni nisu kao jedno. Ove devojke su savršen primer za to i ja njima skidam kapu, ma koliko ta ženska košarka na trenutke bila takva kakva jeste, ali onakvo zalaganje i posvećenost, to malo ko može. Samo napred.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Наравно да има и до тренера. Па ипак нека трофејни Савић преузме ову ватерполо репрезентацију не вјерујем да би било много боље. Мислиш ли да су тренери направили од Тијане Бошковић то што јесте или то мајка роди једном у 20 година? Ево без те Тијане би одбојкашице биле просјек и не знам би ли уопште играле неко полуфинале, а камо ли освајали златне медаље!

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Samo nastavljajte da unistavate ŽKK Partizanku ovo se desava kada je sistemski unistavate vec deceniju...
Q

QQ nebojsa

pre oko 2 meseca

Tebi je mozak unisten odavno. Prosetaj malo Dorcolom😂😂 u dresu Rio Tinta legendice🤣🤣
G

GorostasAteista

pre oko 2 meseca

Ne dam rosu ne dam travu, al se albanskom primorju radujem ko poturica pilavu. 🫠🤏🏝️

Dorcolac

pre oko 2 meseca

#NebojsiceDevojcice dodji ti malo da prosetas donjim krajem u dresu NK Partizana garantujem ti da ce ti biti poslednja setnja a ja se redovno setnjam gornjim krajem u Zvezdinom dresu mali grobari ne smeju ni da me pogledaju
t

tenkista

pre oko 2 meseca

Da li se javila influenserka sa OF da prokomentariše Marinu i njeno znanje? Trebalo bi pokušati i dati Marini mušku reprezentaciju za jedan ciklus, gore biti neće. Drugo, to bi marketinški bila bomba
n

neverovatno

pre oko 2 meseca

Dali vi ynate kolika je kosakaska Kina i koliko ulazu u kosarku? I koliko nula viska ulazu u odnosu na trecerazrednu sprsku kosarkasku ligu i par stotina devojcica koje treniraju kosarku kod nas. A nase cure ih NA OLIMPIJADI ubiju 20 razlike. Nebo i zemlja. A ljudi to ovde dozivljavaju kao nesto normalno. Pa nije normalno uopste. Kao sto nije normalno da Marina sadomazohisticki trenera Srbijiciu, a moze ya deset puta vecu lovu bilo koju reprezentaciju na svetu. Marina Maljovic spada medju najvece kosarkaske trener u Srba. Bez problema moze da vodi bilo koji muski tim kod nas kada ne bi bilo sujete.
d

dgz

pre oko 2 meseca

koliko trovaca sad nema nijedan. cinjenicno mnogo nas je hteo sut nije realna razlika ali su svakako odlicno odigrale i borile se. Krajisnik mora da ima vecu minutazu mozda je Marina i cuvala dok Stankovic sa klupe da ulazi. Jankovic da igra koliko moze jer unosi neverovatnu energiju . Moze sa svima da se igra osim sa Amerikom i da sa francuskinjama bi bilo opasno tesko. Australija dosta slabije nego pre. Spanjolke su ok ali imaju oscilacije i one.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Mnogo bolje nego protiv Portorika.Morace na pobedu i protiv Spanije jer bi onda bili medju nosiocima u cetvrtfinalu i ne bi mogli da igramo protiv Francuske i SAD.
H

Handball Fan

pre oko 2 meseca

Par zapažanja. Šta ti je vrhunski selektor. Iscedi suvu drenovinu, izvuče maksimum, učini te duplo bolji nego što jesi. Marina je otprilike antipod/suprotnost od Piksija, npr. Druga stvar, ratnički duh je definitivno sa muškaraca prešao na žene, bar kod nas. Bezmudi kapiten odbojkaša juče razvukao osmeh nakon što on i drugari seta nisu uspeli otkinuti Slovencima. Nije problem izgubiti od boljeg, a to Slovenci jesu, problem je u tom osmehu koji mi je teže pao od samog poraza. On otkriva svu tu beskrvnost, apatičnost i ravnodušnost ekipe, što jednostavno ubija duh kolektiva. Toga kod naših devojaka nema. Slično i vaterpolisti, nisu se naspavali. Ma hajde. Srećno košarkašicama u nastavku, biti triput u 8 najboljih (akobogda i u 4) na OI je vrhunsko postignuće. Sve čestitke njima i naročito Marini koja je održala čas svim nacionalnim selektorima u Srbiji, pokazavši kako se ekipa vodi.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Svaka cast, to sam juce pisao ovde, onaj osmeh Kovacevica u trecem setu na klupi,i dodatni na kraju utakmicu,bi kod svakog ozbiljnog trenera i saveza zahtevao momentalnu povratnu kartu
N

Niko1212

pre oko 2 meseca

Ali Nogić...uzela mi srce 😳😊
s

srka

pre oko 2 meseca

Bravo devojke! Kolo pre kraja obezbedile ste četvrtfinale, samo je pitanje da li kao prve, ili kao druge. Odlučiće ta utakmica sa Španijom. Ali sad već znamo da vas deli samo jedna, ta četvrtfinalna pobeda, od borbe za medalju. Samo napred i sreća neka vas prati!
G

GostPitanje

pre oko 2 meseca

Jel zna neko zašto neigra Nevena Jovanović jel ona pozvana uopšte na ove Olimpijske Igre u našu reprezentaciju? P.S. nisam ispratio
G

Gost7

pre oko 2 meseca

Tu je, zašto, sigurno ima razloga
G

Grom Grom

pre oko 2 meseca

Gde nestadoše silni pljuvači posle Portorika koji je danas pokazao da nije zalutao na OI,bravo devojke.
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

Pljuvači su trenutno "kod" Majdova, videćemo gde je sledeća stanica.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Moze da selektor trener bude ko hoce, u njihovim genima ne postoji opcija da nauce bilo sta van šablona, ona selektorka stoji sa strane, gleda, vrti izmene, i nista... Ovamo pik, izvlačimo centre koji su spori, blok u ledja, utrcavanje i 40 minuta trpanje...
h

hahahahahahahaha

pre oko 2 meseca

Marina Maljković sa malenom Srbijom osvojila 2 ZLATA na EP 2 ZLATA na EP, što naši košarkaši nisu nijednom. Kako reče ono, u poslendjih 6 minuta biće raspad igre?
u

uvek uz tebe

pre oko 2 meseca

Zapamtite samo dobro ovu devojku! Masa Jankovic! Svaka čast celoj ekipi ali Masa je buducnost!
N

Nenad B.

pre oko 2 meseca

Posle one karastrfalne poslednje četvrtine protiv Portorikanki, koje su danas pokazale da I nisu baš tako slabašne kako se mislilo, iskreno ništa nisam očekivao od naših devojaka, posebno obzirom na protivnika. Svaka im čast, danas su "pokidale" i obezbedile 1/4 finala, što je realan domet ove selekcije, sve preko toga bio bi ogroman uspeh. Bravo Marina, bravo devojke, samo nastavite ovako hrabro, srčano, borbeno i bez ikakvog pritiska.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Nase kosarkasice su klasican primer ,gde se pokazuje i dokazuje uloga trenera, pa Marina, ne da izvlaci maksimum,nego svaki put 150% izvlaci od svake igracice, svaka joj cast, dokaz da je trener pola tima,videli smo kad je napravila pauzu od 2 godine,na sta je licila reprezentacija....ovakvu igru zenske ekipe u kosarci,kao danas, pa dugo,dugo nisam video,jeste da je bio dan,kad sve hoce,sve ulazi, ali i to treba zasluziti...
m

milivoje m

pre oko 2 meseca

Bravo nase carice,milina je bilo gledati vas, vasu borbu i zelju .Samo deset posto da drzava ulaze u zensku kosarku ,koliko ulaze u splavaroske fudbalere,bilo bi jos bolje.Nisu za nas precednice tereni sa travom,za nas su hale sa parketom.
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

hahahaha, do juce je bilo "zenska kosarka deveti esalon ozbiljnog sporta", "ko prati uopste zensku kosarku", "ja bih ovu zensku kosarku zabranio, bruka i sramota"... do ponovo "lavice nase", "tako je bre, srbija", "svaka cast devojke vi ste nas ponos". ej jel vas sramota bar malo kada se tako brzo pokaze da ste ispali debili? svaka cast devojkama i daj boze da i one i odbojkasice uzmu medalju, a i ako ne, makar se vidi da ce se do kraja boriti.
C

Crni Grom

pre oko 2 meseca

Takav narod… pogledaj komentare na vesti kada je Arunovicka ispala iz pojedinacne konkurencije i sve ce ti biti jasno
N

NN3

pre oko 2 meseca

Mogu i da osvoje, meni će lično uvek biti teška i mučna za gledanje ženska košarka. Ali to ne znači da ih ne podržavam, naprotiv, želim im od srca svu sreću, jer su konstantne već 10 godina, a najmanje se o njima piše i uvek se nekako stavljaju po strani. Evo na jednu pobedu su od trećeg uzastopnog olimpijskog polufinala, što je fascinantno.
D

Dejček

pre oko 2 meseca

Čoveče pa ne vlada u komentarima jednoumlje, ako jedan kaze nesto da to kaze cela nacija (nije ovo nasa politika). Pojedinci pljuju, vecina saceka pa pohvali. Kako si sve stavio u isti kos. Bas plitko razmisljanje.
D

Dachazvezda

pre oko 2 meseca

Auuuuu... Kakvo RAZBIJANJE!!! Razmontirale ih na atome!! BRAVOOOOO KRALJICE!!👑🇷🇸 Pa ove devojke nisu normalne! Ima da nas zavade sa Kinom! Naš Vođa da se izvini Si Đin Pinku 🤭
T

Tara Tara

pre oko 2 meseca

Prelepa igra nasih dama, svaka cast! Iskreno sam se nadao 3. mestu u grupi, sad protiv Španije možemo do prvog mesta ili da izgubimo sa što manjom razlikom i budemo najbolji drugoplasirani tim. Sad su mi dale nadu da mogu u polufinale, a onda uz pomoc znanja i srece do realne bronzane medalje. Svaka cast devojke! Idemo momci zaokruzite kosarkaski dan pobedama nad Portorikom i 3x3 nad Kinom. 😀
D

Dr Marina Maljkovic

pre oko 2 meseca

Odličan prikaz onog da sve počinje od odbrane. Vrhunska borba za svaku loptu i odlična odbrana su doveli do toga da rutinski dobijemo ekipu koja je na papiru mnogo jača od našeg sastava. Nadam se pobjedi i protiv Španije, što će nam omogućiti lakšeg protivnika u 1/4 finalu i možda nas uvesti u borbu za medalju.
B

Belgrano

pre oko 2 meseca

Ajmo sad iskreno. Da li je ovo jedan jedini covek ovde ocekivao? Pa ovo je najbolja utakmica kosarkasica poslednjih x godina, bukvalno su ih od starta pojele. Ko je se nadao ovom cetvrtfinalu? Prerano sudimo, prerano pljujemo, prerano otpisujemo...Bravo bre devojke i bravo za Marinu, SVAKA CAST!
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Belgrano-A što ne bi očekivali.Ovo nam je 7 uzastopna pobeda nad Kinom,dakle leže nam itekako,pritom njima 9 izastopni poraz računajuči i prijateljske,dakle nisu u nekoj formi.Te priče ovi su favoriti,ovako,onako,kladionice i slične gluposti to okači mačku o rep,vidiš i sam da nema pravila,na OI uvek bude ogromnih iznenadjenja.Znalo se da ne možemo da ponovimo 2 poena iz prethodnog meča,to se dešava i u muškoj košarci,i u muškoj košarci se ispusti 20 poena ko od šale al eto ovo su žene pa se sve doživljava tragično.
Р

Република Српска

pre oko 2 meseca

Ајмо пљувачи, 22 разлике 💪... Понос наш Саша Чађо и Тина Крајишник ❤️💙🤍 РС
m

mKv

pre oko 2 meseca

Tina je iz Loznice...
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Totalna dominacija u svim segmentima igre. Kao igra mačke i miša. Marina ima košarku u malom prstu. Šut za 3 poena 70%??? Pa naši u košarci nemaju taj procenat na treningu a ne na Olimpijadi. Bravo devojke, iskreno za mene ste osvojile medalju kako god da bude. Niko vam nije davao promil šansi a vi posle 2 utakmice u četvrtfinalu 🇷🇸🇷🇸🇷🇸