Komentari na vest

Mala matura za Uroša Plavšića

Č

Čivas bez leda

pre oko 2 sata

Ili će da bude 25 razlike za nas ili će da bude drž gaće
p

poručnik

pre oko 4 sata

u julu su na sva zvona se hvalili kako je roster kompletiran,u oktobru 2-3 nova igrača dolaze,do nove god će verovatno biti još koji i onda prozivaju Partizan za budžet,licemerstvo u zemlji dembeliji!
M

Maestro

pre oko 4 sata

Cim u neciji zivot udju influeserke i blogerke tu vise od sporta nema nista!Eto njega sledece godine u Mzt-u ili Mornaru.
O

Obilić

pre oko 5 sati

Za ne upućene i ostale neznalice ni jedan centar Bobi, Cirbes pa i Bolomboj u svojoj prvoj godini u CZ igrali su isto kao sada Plavšić. Prva godina im je bila prilagođavanje na klub, sredinu, saigrače a onda su u drugoj eksplodirali. Plavšiću će trebati manje eto njega pravog od Januara kao i Dobrića i Davidovca ipak su se oni energetski istrošili na Olimpijadi.
V

Voždovac

pre oko 4 sata

Za ne pismene se di je dan.
B

Bandalowski

pre oko 3 sata

Da je Bolomboj igrao prosle godine kao sada Plavsic metla bi bila, al u suprotnom smeru. Problem sa Plavsicem je sto mu je broj patika za 2 veci od IQ.
p

pupi

pre oko 5 sati

Nema veze opet će država platiti novog igrača.. Tolike pare će stući, a plej of vidite neće. Garantujem da se neće plasirati u plej of, prosto praksa nas uči.
P

Pupi moj te lupi

pre oko 4 sata

Samo jako!!!!
S

SSSR

pre oko 5 sati

Uroše ima nas koji ti verujemo,kupi minute,radi na sebi u korist ekipe.Ako ne bude napretka,tj koristi,promeni klub,idemo dalje.Želimo ti mi normalni i sreću i uspeh.
a

aaaauuuu breee

pre oko 5 sati

Uroš Plavšić-Uroš Nejaki
S

Saturn

pre oko 5 sati

Meni nije jasno treniras celo leto s Jokicem , Milutinovim igras protiv Embida , Adebajoa , Davisa , gledas im i nista ne naucis , ne pokupis foru...Protiv Reala i ono malo sto je igra ko da je pao s Marsa pogubljen , ko da se uplasio Tavaresa.
B

Blaki

pre oko 5 sati

A Taveres onako mali,sav nikakav.
k

kfkfn

pre oko 5 sati

ABA liga je tvoj domen rodjace
G

Gost007

pre oko 5 sati

Sta je sa D Ilicem taj centar sluzi samo da popuni broj🙂p🤦
a

aaaauuuu breee

pre oko 6 sati

Vilenisati na minus 20 +, dokaz da nije za El, kretanje, shvatanje igre, 0 zato i dolazi novi centar
b

balakirjev90

pre oko 6 sati

Ne znam sto su svi seli na kicmu ovom coveku, kao da ima 2 miliona po sezoni. Covek treci centar, prva takmicarska sezona. Sta je sa ovim mnogo placenijim igracima, Kenan, Davidovac, Dobric itd, mnogo igraca lose igra.
s

stankelitza

pre oko 5 sati

Bravo za konstataciju
L

Lesa241

pre oko 4 sata

Sve stoji osim za Dobrica, on ulazi na kasikicu. Cak mislim da ima nezasluzen tretman.
b

burek sa mesom

pre oko 4 sata

Nema 2 miliona po sezoni ALI ajde da budemo iskreni! Kad je potpisao navijaci su pisali o njemu kao da je dosao Lebron, treneri i covic ga hvalili do neba!!! Sada ce da vidite kako ce da eksplodira, da iscupa kos iz temelja, da bude ZVER! Do sada nije ni u ABA ligi ama bas NISTA pokazao. Razumem da ima 20 godina i da mu treba vremena da se nade ali ima 25 i igra a repreentaciju!!! Doduse igrao je za megu gde se igra opusteno, gde se nabija statistika da Misko moze debelo da zaradi, mozda je to razlog sta je do sada pokazao? Ono cakucavanje protiv Madrida, gde je slavio i vristao kao da je dao odlucujuci kos u NBA finalu, svi su ga gledali da li je covek normalan ili su mislili da sanjaju sta gledaju. Da bude malo skroman i da za pocetak pocne da igra kosarku a ne da misli da je Lebron!
E

Exe

pre oko 6 sati

Zvezda ima najgore plejmejkere u sastavu od svih, Teodosić je propao jer su ga sustigle godine
G

Gost "

pre oko 6 sati

Daj pošalji nam kakav snimak svojih treninga , koševa , asistencija da tebe angažujemo
O

Ok

pre oko 6 sati

Lepo uzmes nogu pred nogu i izgubis se u vidu lastinog repa u svoju crno belu sudbinu. Ko bese taj jel onaj koji vam se u facu.
G

Grdne rane

pre oko 6 sati

Kaze nije polozio protiv Reala, pa ko jeste molim te. Uros nije neki top centar da se ne lazemo, ali moze on dosta bolje od ovog sad, trebaju momku minute...
R

Reč je reč

pre oko 6 sati

Činjenica je da Plavšić nije kapacitet za EL bar u ovom trenutku ali ima potencijala. Sferopulos je napravio grešku što ga do sada nije uopšte uvodio u igru i sada svi odjednom od njega očekuju da odmeni Bolomboja što je nemoguće .Činjenica je da se protiv Reala pogubio ali to je donekle i normalno.Jednostavno nezna svoju ulogu .Uostalom videćemo šta od njega može da se dobije u narednom periodu .Dobija priliku da dokaže ima li šta od njega ili ne.
v

vertigo

pre oko 6 sati

Dobio je priliku,i pokazao je koliko moze.Sad i uprava treba da pokaze koliko je sposobna da pronadje na trzistu zamenu za Bolomboja.
N

Neznalica

pre oko 4 sata

Ne zna svoju ulogu??? Evo ja je znam. Njegova uloga je da bude centar iliti 'petica' u timu. To je onaj što se uglavnom kreće negde oko reketa, skače ispod koševa... ima verovatno na vikipediji detaljnije, da ne brbljam previse jer ne volim da pisem engleske termine, ali nek procita sta je to centar u kosarkaskom timu i shvatice svoju ulogu.
a

akaja

pre oko 6 sati

jel vristi i dalje na -25?
Х

Х Х

pre oko 6 sati

Као твој женски родитељ на +25.