Komentari na vest

Makabi preti i bez najboljih: Partizan s nekoliko desetina navijača traži brejk u "svom" Pioniru

S

SASA70

pre 31 minuta

Ovi sto pisu da je Partizan mnogo bolji, da cemo da ih oderemo, meni dovoljno da Partizan pobedi sa "pola kosa"!
n

nadrealnoo

pre oko 1 sat

Sve sem pobede Partizana bice veliki iznenadjenje i veliki korak unazad za Partizan. Realno duplo bolji trenutno od Makabija.
X

XavieRS

pre oko 1 sat

Koja sprdnja od organizacije, nema publike - ne postoje karte, onda mogu prijatelji kluba da gledaju ipak, njih stotinak, onda oni, jer su im grobari nasli smestaj, kao daju njima 50-80 karata ahhaahahha
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 sat

2.65 kvota na Makabi, mislim da su malo preterali. Sa Lijem, još ako su se oporavili Gebriel i Jokobaitis, to je prilično kvalitetna ekipa. Ne kazem da Partizan neće dobiti, daleko od toga, ali ovo je duel koji će dobiti bukvalno onaj koji više ubaci spolja jer su takve koncepcije. Ispod kosa je odnos 50:50, Rivero i Dzons su egal, ovu utakmicu odlučuju odbrane, odnosno ko ce ih vise igrati i u kojoj meri.
8

8ukbrt

pre 11 minuta

Da je Makabi izgubio prethodnu utakmicu,u ovu bi usao vrlo motivisan,i mozda bi i bilo neizvesno.Ovako,odigrace opusteno,sto bi za Partizan koji je kvalitetniji trebalo da bude dovoljno za ubedljivu pobedu.Sto se tice kvote na Makabi,slazem se da nije realna,morala bi da bude znatno veca.
F

Forlan

pre oko 1 sat

Kaže bez najboljih, a momci otišli iz kluba. Pa i mi ih napadamo bez Đorđevića, Danilovića i Divca.
S

Starac Fočo

pre oko 2 sata

...pikirali su u jednom trenutku Aleksu Avramovića kao idealno rešenje. Srbin ih je odbio iz bezbednostih razloga i otišao u CSKA... Pametnom dovoljno ko mora da igra, a ko ne može da igra EL. Iako nama odgovara neigranje ruskih timova, jer maltene igramo umesto njih, realna slika je da rat kod nekih zemalja ne predstavlja problem.
U

Uytg

pre 25 minuta

Zbog bezbednosti odbio zemlju u kojoj je rat da bi igrao u drugoj zemlji u kojoj je rat
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

Znači opet je Partizan taj koji treba da sluzi kao pokusni kunić?!Prošle sezone jedini smo mi igrali u Tel Avivu i to u sezoni u kojoj za jednu pobedu nismo usli u plej-in a ove sezone bas protiv nas imaju navijače?!
d

d. g.

pre oko 1 sat

Ma svi su protiv vas....
P

Preža

pre oko 1 sat

E ako ih ne pobedite zbog par stotina navijača i to u Beogradu?
X

XavieRS

pre oko 1 sat

jesi procitao tekst sine, a? jel vidis da ce vam dati 50-80 karata..koje ne postoje
г

гм

pre oko 2 sata

Одраћемо их,+15 за нас,у нашојкући данам прете
2

24.232

pre oko 2 sata

Najvece izvrtanje istorije je kada se Pionir pripisuje kkp i evo kao ovde naziva "svoj"... jer na taj nacin ispada da se neko stidi Hale sportova i iz ko zna kog razloga pokusava da predtavi neke stvari suprotnim. Sta je razlog ko zna... ali nije profesionalno koristiti konkretno internet prostor za nesto sto se moze tumaciti i obmanjivanjem...
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Makabi nama da preti??????? Pa oni nisu realni, sve ispod 20 razlike da slave, plus se igra u nasem Pioniru
S

Statler

pre oko 2 sata

Ne loži se, to je samo naslov teksta....😂