Komentari na vest

Makabi i Bajern opcije za Jama Madara

Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Мадар је тражио повећање плате и Партизан је хтео да му повећа али је он одбио и хтео је дупло. Партизан је одбио толико повећање и то је то.
O

Orthodox celt

pre 3 meseca

Trazio je 850000 i niste mu dali, ali ste zato kapitenu dali 2.6 miliona, vredeo je svaki evro?????

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

Дечко је појурио за ловом . Убеђен од стране зализаног менаџера да је ово прави тренутак за њега да оде из клуба где је имао добре минуте , где је проглашен за звезду у успону и имао усмени договор са тренером да ће имати битну улогу и бити први плеј следеће сезоне . Али ... Јевреј не би био Јевреј да не оде за златницима 🤷 . У Фенеру се није снашао , можда и би али није имао кад 😐 . Е сад , уместо да се ове године о њему прича како је зрео за НБА сада се прича о "могућем" потпису за Бајерн или Макаби . А могао је да буде један од најбољих 🤷 .
n

načo libre

pre 3 meseca

imao dobru minutažu i dobru sezonu u Partizanu.Ove mislim da bi imao još veću minutažu i bolju sezonu.A Partizanu bi značio što je ono što nije imao ove godine,a to je klasičan plej.To nije ni Avramović,Smit(mnogo utakmica bez ijedne asistencije),a ni Doužer.Pa se ni Panter ne bi trošio na prenošenje lopte,pa na izgrađivanje pozicije za šut,dobije loptu i skok šut....umesto milion šuteva ove godine preko ruku,ili iz trka...
D

Dajvak

pre 3 meseca

Potpisujem. Ali imamo mi stručnjaka iz Prislonice koji nam je pucao u koljeno inateći se sa momkom koji je zaslužio simboličnu povišicu koju je tražio.
D

Dajvak

pre 3 meseca

Da smo imali Madara i ove sezone igrali bi play off. Navukao ga zalizani da traži povišicu (koju je realno i zaslužio) a prislonički biznismen nam pucao u koljeno inateći se za par eura više. Što je nagore - zbog ne toliko bitnog Madara pomenuti preduzetnik je Partizanu suzio tržište za buduće transfere, jer sve što valja je pod šapom zalizanog. Vidjećemo u skorijoj budućnosti koji je pravi razlog svega ovoga. U Partizanu SAMO Žocu vjerujem. 🖤🤍
O

Orthodox celt

pre 3 meseca

Svi su krivi samo Zoc nije, nema vama pomoci
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Dečko pre svega nema kvalitet. Od srca sam se radovao kad je otišao, isto kao svojevremeno Volden. Sledeći je nadam se Jaramaz, a Doužer je već otišao. Nisu to igrači za Partizan. Zamisli kakva trenerska neznalica treba da budeš da ostaviš u timu Madara, a da pustiš da iz kluba ode Dalas Mur. To se kosi sa zdravim razumom.
N

NN7

pre 3 meseca

Dodji u Zvezdu da izgaziš rumenog i njegovu pokvarenu mašinu
K

Kup

pre 3 meseca

Cena saradnje sa nakupcem Miskom...
Č

Ček

pre 3 meseca

Kakva cena? Igraće čovek EL sledeće sezone. A vi nazad u EK gde vam je i mesto.
K

Kup

pre 3 meseca

Odgovor ček... Blago tebi, pa znaš gde je nama mesto.. Nažalost, izgleda da samo u svom slučaju ne znas gde je tebi mesto, rekao bi u nekoj zdravstvenoj ustanovi zatvorenog tipa...
Č

Ček

pre 3 meseca

Ti mene ovde vređaš a ja tebe ne. Mislim da je sve jasno ko je zapravo za tu ustanovu.
D

Dabovski

pre 3 meseca

Lepo ga uradio menadžer,zbog par hiljada provizije dečko stagnirao godinu!!! Od toliko Jevreja menadžera ti našao Miškovića!!! Beži sine od njega ako hoćeš da napraviš karijeru,jer će te on gurati samo u timove gde može bolju proviziju da naplati a tebe ko j…!!!
G

Gost1312

pre 3 meseca

Najjace da je Misko kriv,ne igra on umesto njega na terenu.Kod Itudisa je imao dobru minutazu,a kod Sarunasa je izgubio,sam je kriv jer je nista nije pokazao,A to sto vi krivite Miska jer ga vi grobari ne volite to je druga prica.Jos vas njegov klub pobedio u Kls.
H

Hej hej

pre 3 meseca

Neka je otišao. U Partizanu bi stagnirao, zna de zbog koga.
D

Dabovski

pre 3 meseca

Naravno navijaš za CZ. Ovde nije poenta u tome da li i ko navija za koji klub. Dečko je imao sezonu u Partizanu dobru i Željko mu je dao dosta prostora,a da je Mišković loš menadžer,jeste((samo ga interes održava) i nije mu bitan igrač. Pošto sam grobar do koske odmah da ti kažem da Željko obožava Partizan i to poštujem ali isto tako ga kritikujem jer ako izgubiš 4 derbija za redom onda nije nešto kako treba. Od početak sezone se videlo da Panter i Ledej nisu pravi pokretači Partizana a zarađuju ogroman novac,nema ih nigde kada treba da povuku poenima i energijom!!! Greška je u stručnom osoblju jer je Željko procenio da to mogu,JBG!!! Da li volim Željka,da jako jer njegova emocija je neverovatna i to svaki normalan čovek treba da poštuje(kao trener greši jbg)!!! Da i vi imate tako nekog trenera koji ima takvu emociju prema Zvezdi to bi poštovao,ali na žalost sad se samo poštuje bahatost,mržnja i pljuvanje rivala!!!
@

@Dabovski

pre 3 meseca

Jedini ko moze da pokrene ovaj skup gastrbajtera u timu koji razlikama u prihodima nema hemiju ali i igru je Avramovic. Avaj trener prestao da vice na njega. Po vidjenom bolje za njih da izgube i drugu od Mege. Ipak je bolje 6-0 nego 8-0. Nisu oni prosle sezone pobegli iz Srbske lige. Metlanje kao u ABA ligi. Nego sta bi s kk Ofi. Nema objasnjenja. Mozda su i tu neki parfemi u pitanju. Vonja to.
Г

Геџа - Србијанац

pre 3 meseca

@dabovski Изгубили сте 6 дербија за редом, не 4 како си ти написао... 6 - шест - šest, evo, da i navijači Partizana razumeju...