Majk Džejms (©Star Sport)
Majk Džejms (©Star Sport)

Majk Džejms: San mi je da osvojim Evroligu sa Obradovićem u Monaku

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 11:15

“Bilo bi sjajno kada bismo ostali u Monaku i uradili tako nešto“

Nove stranice evroligaške istorije ispisale su se u sezoni za nama, pošto su po prvi put u istoriji elitnog takmičenja dva gostujuća tima slavila u majstorici četvrtfinalne serije. Jedan od dva tima koja su poražena na svom parketu je i Monako Saše Obradovića, od Fenerbahčea. Prošlogodišnji osvajač trećeg mesta imao je dobru poziciju da ponovi nastup na Fajnal foru i možda se umeša u borbu za titulu, ali se sezona u Evropi završila ranije.

Monako je uspeo da prebrodi neuspeh i i sada je nadomak titule u francuskom prvenstvu pošto vodi sa 1-0 u seriji sa Parizom. Posle trijumfa na startu finala, najbolji igrač Kneževa Majk Džejms otkrio je da bi za njega ostvarenje sna bilo da sa Sašom Obradovićem osvoji evropsku krunu!

Izabrane vesti

“Ovo mi je treća sezona u Monaku i bilo bi sjajno da nastavim ovde i osvojim Evroligu sa istim trenerom. To bi bilo ostvarenje sna i to je cilj. Ali, sada to deluje jako daleko, pošto smo u finalu francuskog prvenstva“, izjavio je Džejms.

Ta izjava dolazi u trenutku kada je njegov status u klubu i dalje nerazjašnjen pošto mu ističe ugovor, a novi još nije potpisao. No, to bi moglo uskoro da se promeni...

“Cilj svih nas je da ispunjavamo ciljeve, da idemo do kraja. Nisam siguran da sam stigao do kraja puta sa Monakom, ali nikad se ne zna. Nadam se da ćemo osvajanjem titule u Francuskoj nastaviti niz i da ćemo nastaviti dalje zajedno. Ništa nije dogovoreno“.

Džejms je sezonu u Evroligi završio sa 17,9 poena, 5,1 asistencojom i 4,1 skokom uz epitet zvanično najkorisnijeg igrača prvog dela takmičenja.


tagovi

Majk DžejmsSaša ObradovićKK MonakoEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara