Komentari na vest

Majk Cirbes u Crvenoj zvezdi do kraja sezone

S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Bio je red da se reši pitanje najboljeg mahača peškirom. Sad kada ima ugovor do kraja godine sigurno će podići standarde na klupi. Uzimajući u obzir broj rekreativaca koje ima u sastavu Zvezda ima fantastične rezultate u Evroligi.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Krsina igrac...koliko kod da je jeftin on je zapravo skup jer nevredi bas nista na parketu
p

podesen

pre preko 2 godine

Čovek igra za sicu,jeftin igrač,ali brate splavari do ujutru i cepa 2do 3boce onog skupog Moeta,onda spava do 12sati i pusi ko Turčin 2pakle dnevno,kako uopšte igra je čudo,ako igra.
G

Gos

pre preko 2 godine

Pa i akalina igra za 200000 godišnje reče Čovke pre par dana. Ovaj realni ne uzme ni 50000 onda
I

Iz okoline

pre preko 2 godine

Sta reci to je ta zver od centra koja stize na mali kalemegdan, ocajan igrac ostaje a ove godine od nastupa zabelezio je dve korone, Covicu zasto moras bas ovoliko da nas mrzis, izadji lepo i kazi pritegli me ovi odozgo da ispostujem projekat zvani evropski Partizan i ja jednostavno ne smem da imam konkurentan tim, pusti price o besparici, pre deset godina se imalo sada u zlatnom dobu se nema, oni se razbacuju a mi kao muku mucimo, oce to.
C

Covek

pre preko 2 godine

Covek pije dve, tri flase Moeta skoro svako vece, jos od prvog mandata ovde, nije realno kako igra uopste,a kamoli na ovom nivou..
H

Hanter

pre preko 2 godine

Realno gledano bori se kao lav, ostalo jbg... ipak je zasluzi da ostane, nas je
j

jaaaaaaaa

pre preko 2 godine

pa kada imamo petinu budzeta kluba sa Tosinog bunara
N

Neverovatno

pre preko 2 godine

OVO JE KATASTROFA,CIRBES I KUZMIC UBEDLJIVO NAJGORI CENTRI U ISTORIJI ZVEZDE!
p

prica se

pre preko 2 godine

da je platio sam svoje obestecenje
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ето чисто поређења ради да један Лесор зарађује више месечно него цела центарска линија Звезде(Куз, Митар и Цирби), али нека Јунски Калемегдан ће бити још слађи...
L

Lazovcino

pre preko 2 godine

Cisto da demantujem jeftin pokusaj obmane, Lesor ima 250k u Partizanu, Kuzmic ima 150k, Mitrovic 300k, Cirbes 75k, lazes kao pravi zvezdas.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Da li stvarno veeujes da Mitrovic ima vecu platu od Lesora. Igrac koji je prosle godine bio MVP finala EK naspram igraca koji je bio druga opcija na poziciji 4 u Buducnosti????? Da li zaista verujes u to sto si napisao???
v

vi ste bre unikat

pre preko 2 godine

druga opcija u Buducnosti ?? haha pa on bio jedan od najacih im igraca ,protiv vas rasturao a vi ga pljuvali najcrnje sa tribine.Evo vas sad u zagrljaju al dobro kad mozes da prihvatis drugi klub sto nebi onda i igraca
I

Iz okoline

pre preko 2 godine

Cemu te price vise, Covicu je izgovor da dovodi krs igrace to da nema para, ja ne znam cime se kvalifikovao da produzi ugovor, ako para nema bolje da su ga pustili i ovako je beskoristan, jos bi i ustedeli.
S

Sasa 79@

pre preko 2 godine

Eee kad bi oni verovali u ono sto govore ili pisu nebi ziveli u paralelnom univerzumu, makijavelisti kojima drugi formiraju misljenje.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Na tvoju zalost ima u ovoj zemlji onih koji pamte malo duze od dva petka. Prosle godine prva opcija u Buducnosti na poziciji 4 je bio Danilo Nikoluc, a Luka je igrao po 15 minuta po utakmici. Da si gledao ABA ligu prosle godine znao bi o cemu pricam. Znas i ti dobro da Zvezda nikada nije imala budzet u EL ni priblizan kao vi ove godine u EK. Jel treba da te podsecam da je Trikinere pricao, a vi u to verovali, da je dosao u Partizan posto mu je to cast, a kasnije se ispistavili da ta cast kosta oko 700.000 eura. Sta mislis da su ice sezone Zoc i 11 igraca dosli zbog casti? Krajnje je vreme da prestanes da verujes u bajke.
G

Gos

pre preko 2 godine

U Zvezdi svi igraju za 1500 mesečno i markicu za prevoz
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ало тегелтија дај се мало искулирати, па и ако је од тебе пуно је да наводиш да резервна четворка 5ог тима еврокупа има више од МВП освајача истог. Изашли су и подаци за Лесора и јеси управу, има 250 000 до краја сезоне, што му дође 500 на годишњем нивоу.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

E moja Zvezdo. Dok fudbalski klub trosi kao pijani arapi, kosarkaski klub potpisuje bivseg kosarkasa koji je zadnju ozbiljnu sezonu igrao pre 4-5 godina. I isto vreme trenutno najvecu drzavni projekat dovodi dva centra iz EL, normalno o trosku drzave, a navijaci moje zvezdr cute i guraju glavu u pesak kao noj. A kakvi su to nekada navijaci bili....
B

Boban 1970

pre preko 2 godine

Ne razumem...pa on i neigra..ako i uđe uđe na minut...ničemu nesluži sem da popuni roster...
H

Hebeheh

pre preko 2 godine

Fike dao korpicu
I

Ironija

pre preko 2 godine

Svojim igrama ove sezone je to potpuno zaslužio
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Sve se nadam da ce Zvezda naci normalnog centra i da se rese raspalog Cirbesa, ali nista. Ubedljivo najgori igrac u timu. Neverovatno mi je da vidim pohvale na njegov racun, verovatno za ranije igre. Bukvalno nema pojma. Nema snage da puno igra, kad igra izgleda kao izgubljen u svemiru. Uvek je pravio licne u napadu, ne zna da da kos, da ubaci zicer, nadvisuju ga u skokovima. Kad je protivnik u napadu, on obavezno istrci na neko bespotrebno preuzimanje, a to se zavrsi tako sto Cirbes ostane negde na ivici za slobodna bacanja, dok protivnik lagano polaze loptu u kos koji nema da zastiti centar, jer je otisao u setnju. Da nije njega, Kuzmic bi bio najgori, a nazalost Zvezda ovo nije resila od pocetka. Dovoljno je da su zadrzali Noka, koji bi bio perfektan. Luka Mitrovic je i za Kuzmica i Cirbesa pojam kako treba da igra centar, iako to nije njegova pozicija. Jos je besmislenije da dovode Petruseva, a on ne moze da igra EL.
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Lik puši dve pakle dnevno i spava do podne nakon noćnog splavarenja. E sad naravno da možemo bolje od tog i naravno da nam ne daju, a zna se i ko i zašto
s

svedok

pre preko 2 godine

A da malo smanjite doživljaj jer je košarka mnogo kompleksniji sport od pogleda na nju ljudi sa interneta. Ovakva konstalacija centara je pravaga u ABA ligi koja je ako se dobro sećam prioritet ove sezone. Badava novci moji sinovci pokazali smo to više puta ove sezone. Laže jedan od ovde oglašenih o visini transvera kluba im ljubavi bar oko centara a i pored toga su inferiorni na toj poziciji. Masa koju imaju centri Zvezde garancija je da protivnik nema šanse pod košem živi bili pa videli. Zekili su se sa Lesorom a boga mi i sa Panterom za velike pare. Dobrodošao Petrušev ako je moguće za plej of ABA lige i jedna praćka na dvojci. Greška je potpis Markovića ali hteli smo dobru hemiju tima. Imamo je.
G

Gix

pre preko 2 godine

E pa sad pošto zna svoj status valjda će dati 100% sebe za našu Zvezdu. Mislim sa je bio psihički potišten jer nije znao dal će oststi do kraja a sada je u izvesnom stanju i sigurno će biti mnogo bolji i angažovan
B

BD

pre preko 2 godine

Hajmo Majk,možemo mi to.
z

zmaj 1

pre preko 2 godine

tresla se gora, rodio se majk
M

Miki Vršac

pre preko 2 godine

Treba nam centar da pokrije Petruševa koji neće moći za nas da igra Evroligu, tako da je Cirbes jeftina opcija za nas. ;)
f

fancy

pre preko 2 godine

Super, al hajde onda da igra malo. Ono, nek bude iskoriscen u smislu doprinosa igri i rezultatima
N

Nemamo centre

pre preko 2 godine

KATASTROFA,NEMA NISTA OD TITULE,KUZMIC I CIRBES NAJGORI CENTRI!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Наравно да нема, као што је није било ни претходних седам година, џаба и жоц и судије и спонзорство владе републике Србијејер дулова карма је најјача космичка сила у универзуму
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Cirbes zna sistem, igrače, navijače.. Ne igra za velike pare. Voli Beograd i Zvezdu. Zna da je ovde postao igrač i pobeđivao najbolje i opet će. Nije mu problem da neku utakmicu presedi na klupi. Sve je bolji a nadam se da će biti najbolji u narednim mesecima. Zvezda praktikuje porodičnu politiku sa domaćim igračima i strancima koji znaju sistem rada (Dženkins, Walters, Cirbes). Kakav god da je nekako je naš i apsolutno podržavam ovaj potez. Samo pozitivno i hrabro, tu mislim na sve, na igrače ali posebno na navijače. Neophodna nam je ludačka atmosfera, gde se niko ne čuje, gde se od buke slika krivi a koševi smanjuju..Pionir sutra mora da bude duuupke pun ali bukvalno da igla ne može da padne.. Da italijani misle da živi neće izaći iz hale.. Možemo da pobedimo 10 od 14 utakmica. I NAPRED ZVEZDA LE
v

vicaa

pre preko 2 godine

ovo je za cirbesa odlicna stvar a dali je za zvezdu??
s

svedok

pre preko 2 godine

Jedini pravi komentar čoveka koji gleda utakmice i podržava klub. Pametnim sklapanjem rostera za duplo manje para pokazali smo ko je ko na ovim prostorima. Petruševa odmah potpisati nema veze što ne može igrati Evro ligu do kraja sezone. Da dečko ne gubi vreme sedeći tamo na klupi.

Mr 007

pre preko 2 godine

Odlican igrac. Trenutno je na 50% mogucnosti,ako uporedimo trenutne partije sa prvim mandatom,ali bice bolji kako se blizi kraj sezone.🔥 Samo mi nije jasno zasto ima ovako malu minutazu,kad je i ovakav klasa za raspalog Kuzmica. Idealan primer je veciti derbi,ako se ne varam,igrao je fakticki samo u poslednjoj cetvrtini i tad se Smailagic nije video,a do tad je terorisao nas kos,jer Kuzmic nema pojma,a Mitrovic nije centar.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Auuu al ti pojma nemaš! Klasa za Kuzmića? Možda u nečemu, u košarci sigurno ne
s

svedok

pre preko 2 godine

Grehota je porediti Cirbesa i Kuza oni su različiti igrači. Ako dovedemo a po ovome mislim da hoćemo Petruševa imaćemo sve opcije na petici za plej of ABA lige. Požurilo se sa Markovićem i sada nam evidentno treba praćkaš kao Bili da budemo top 4 ekipa Evrolige ove sezone. ABA liga se podrazumeva iako su banane proradile kod komšija iz inata. Druga dimenzija smo za ovaj nejaki tim kluba ljubavi. Zapamtite šta vam čika Dragan kaže pa se setite na kraju sezone.
R

Rare

pre preko 2 godine

Biće najbolji kad je najteže, u finalu protiv Budućnosti. Radonjini favoriti uvek prorade kad je najteže. Više bih voleo Noka, ali dobro, tako je ispalo.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Što bi stariji rekli udario Nemac. Koliko para toliko muzike, e moj Čoviću. Samo nemojte o tome da nije bilo interesantnog igrača na tržištu.
G

Gost1717

pre preko 2 godine

Kriza kod Covketa. Nemamo para za ozbiljnu peticu i beka šutera..steta, ako je F4 u Bg. Trebalo je drzava kad vec placa F4 i malo sad da pogura Zvezdu, da proba da se plasira u 8..ovako, borba za 10-14 mesta..i svaki mec mora srce na teren i odbrana da vuce..Cirb je brat, ali van forme baš..centar na papiru samo, verovatno nocni zivot, kao i svi kad to osete u Bg..
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost1717 - potrošene sve pare na pojačavanje najvećeg evropskog projekta od državnog značaja :D
@

@Gost1717

pre preko 2 godine

Fajnal for nije organizovan zbog nas, već zbog tima vlade republike Srbije, jer od ove godine cipiripistiigraju predigrukremu evropske košarke
O

Ojo

pre preko 2 godine

Majki Srbine