Promašaj sezone u Superligi? Prazan gol sa pet metara... U senci je ostao i evrogol iz slobodnjaka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.02.20. | 20:52

Na kraju je mladi Šormaz ipak postigao gol za 3:1

Subotički Spartak je danas lakše nego što se očekivao savladao direktnog konkurenta Mladost iz Lučana u borbi za plasman u plej-of. Sedam kola do podele Superlige na plej-of i plej-aut, Spartak deli sedmu poziciju sa četiri boda više od devetoplasirane Maldosti koja je prva ispod crte.

Pobedu Subotičana je najavio Nikola Srećković prelepim golom iz slobodnog udarca u 16. minutu za 1:0, a vođstvo je duplirao Denković iz penala u 74. minutu.

Izabrane vesti

Šansu da otkloni sve dileme oko neizvesnosti je imao mladi Stefan Šormaz u finišu meča, ali je upisao jedan od najtežih promašaja u Superligi ove sezone. Denković je pogodio stativu gola Lučanaca, lopta se odbila pravo na nogu Šormazu koji je bio usamljen na petercu. Golman ne je bio na zemlji, čuvari daleko, imao je vremena i da se namesti, ali je umnesto da pogodi praznu mrežu, šutirao visoko preko gola. Taj detalj možete da vidite na 3.27 minuta na video snimku.

Na kraju se Šormaz ipak iskupio golom u 89. minutu za konačnih 3:1 pošto je Bojović minut ranije dao gol za Mladost i vratio nadu Lučancima.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara