Keli Ubre (© AFP)
Keli Ubre (© AFP)

Majami i dalje čeka na Lilarda, a sada ozbiljno merka Kelija Ubrea

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.09.23. | 09:29

Prošlosezonski finalisti NBA lige imaju jasne namere da se pojačaju na nekoliko pozicija

Pre više od dva meseca, Demijan Lillard je uputio jasan zahtev Portland Trejl Blejzersima, izrazivši želju da se pridruži Majami Hitu nakon impresivnih 11 godina rada sa timom u kom je, doduše uvek izostajala borba za titulu. Ipak, zahtev je jedno, a realizacija trejda nešto sasvim drugo. Poslednjih nedelja Majami radi na svemu što je potrebno da dovede sjajnog beka, a u čitavu priču sada ulazi još jedno dobro poznato time.

NBA insajder Mark Stajn bacio je svetlo na još jedan potencijalni razvoj. Stajn napominje:

Izabrane vesti

Više timova sa kojima sam nedavno razgovarao očekuju da će slobodni agent Keli Ubre potpisati za Majami... Pod uslovom da Hit na kraju bude uspešan u dovođenju Lilarda iz Portlanda".

Ukoliko se sve realizuje Majami će dobiti sjajnog krilnog igrača. Prošle sezone Ubre je za Hornetse postizao rekordnih 20,3 poena, 5,2 skoka i 1,1 asistenciju u proseku za 32,3 minuta po utakmici.

Podsetimo da je Keli Ubre imao i problema sa povredama, čak se i šuškalo da bi mogao u Evropu, ali teško je očekivati da igrač koji zarađuje preko 10 miliona dolara po sezoni i pritom postiže u proseku preko 20 poena završi na Starom kontinentu. Jasno je da i ako koji slučajem ne ode u Majami da će pronaći NBA angažman.


tagovi

Keli Ubre

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara