""
""

Lukoil će igrati grubo, ali Levski pobeđuje!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.05.13. | 17:42

"U tome prednjači Stojkov i naši košarkaši dobijaju teške batine, ali sve junački podnose. Imamo prednost domaćeg terena i igramo lepšu košarku od rivala. Nadamo se da ćemo večeras povesti i u subotu stići do titule", rekao je supervizor svih selekcija u Levskom Ratko Joksić

Treća utakmica finalne serije bugarskog plej-ofa u kojoj se za titulu bore Levski i Lukoil igra se večeras. Posle dva meča rezultat je izjednačen (1:1), a ulogu domaćina u naredna dva okršaja imaće Levski, za koji nastupaju srpski košarkaši Marinović, Protić i Pantić.

Ulogu supervizora svih selekcija kluba obavlja trener Ratko Joksić.
"Bez obzira na to što imamo prednost domaćeg terena neće biti lako našim igračima", kaže za mozzartsport.com Joksić.
"Lukoil ima nekoliko igrača koji igraju po zadatku i otvoreno ću reći imaju ulogu da igraju grubo. Prednjači Stojkov i naši košarkaši dobijaju teške batine, ali sve junački podnose. Lukoil ima i dobre profesionalce, iskusni su i očekuje nas težak meč".

Izabrane vesti

Napravili ste veliko iznenađenje jer ste savladali Lukoil na njihovom parketu i poveli sa 1:0.
"Utisak je da smo drugu utakmicu odigrali bolje mada smo doživeli poraz. Takođe, da je Marinović bio u prilici da odigra poslednju četvrtinu sigurno bi rezutat bio 2:0 za nas. Marko je igrač koji rešava utakmice. Protić i Pantić su bili na zadovoljavajućem nivou. Na poslednjem treningu smo pokušali da ukažemo na greške koje smo pravili na drugom meču".

U dve naredne utakmice možete da rešite pitanje šampionske titule i da prekinete decenijsku vladavinu Lukoila.
"Imamo prednost domaćeg terena i igramo lepšu košarku od rivala. Kod njih Amerikanci rešavaju napade šutevima sa osam metara ili nekim prodorima. Imaju par jakih individualaca koji su fizički i tehnički potkovani. Nadamo se da ćemo večeras povesti i u subotu stići do titule. Za to nam je potrebno i puno sreće", zaključio je Joksić.

(FOTO: MN press)


tagovi

BugarskaKK LevskiKK LukoilMarko MarinovićRatko Joksić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara