Zvezda objavila: Boaći je spreman

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.02.20. | 13:06

Ili je u pitanju zavaravanje rivala

Za zaposlene u Crvenoj zvezdi dileme nema: najbolji strelac ove generacije Ričmond Boaći biće spreman za nedeljni derbi protiv Partizana. Potencijalni reprezentativac Gane povredio se u finišu susreta sa Čukaričkim, zbog čega je propustio duele sa Vojvodinom i Inđijom.

Međutim, marketing tim Crvene zvezde je danas na Instagram profilu objavio sliku Ričmonda Boaćija u društvu Tomanea uz potpis da su svi napadači spremni za nastavak sezone.

Izabrane vesti

Iako je tokom priprema postigao jedan gol Boaći se nametnuo kao prvi izbor Dejana Stankovića. Odlično je radio tokom boravka u Beleku i nije propustio nijedan trening. Sve je nagoveštavalo da će se Boaći vratiti na nivo iz prvog mandata, kada je golovima trasirao put crveno-belima ka Ligi Evrope i bio jedan od najjačih aduta Vladana Milojevića.

Međutim, opet se povredio. Povreda zadnje lože nije delovala alarmantno u prvom trenutku. Ipak, Boaći je morao da bude podvrgnut terapijama, pa se tek juče vratio u normalan trenažni proces. Pitanje je da li će za tri dana imati vremena da uhvati pravgfi, takmičarski ritam. Posebno zbog negativnih iskustva iz prošlosti. Kada god je rovit izlazio na teren Boaći je bio daleko od objektivnog maksimuma.

 Zanimljivo je da snažni Afrikanac nema trijumf u zvaničnim utakmicama protiv crno-belih. Odigrao je pet prvenstvenih duela, od kojih su dva pripala crno-belima, dok je tri puta viđen remi.

Boaći je u dosadašnjim derbijima postigao tri gola protiv Partizana. Efikasniji je bio u Humsku gde je dva puta matirao Stojkovića i doprineo da Crvena zvezda izvuče remi (1:1).

(Foto: crvenazvezdafk.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara