Komentari na vest

Luka, sad uzmi prsten! Prvo NBA finale za Dončića, Dalas uništio Timbervulvse (VIDEO)

D

Don karlo

pre 3 meseca

Realno finale..Boston favorit zbog prošlosti i ništa više...ovaj Dalas ako bude igrao kao jutros u 7 brzini čeka nas epsko finale...ima neka tajna veza..Papapetru i Lesor uzeše Evro titulu...a ako Nba Prsten uzme Egzum...imamo Žoca u svakoj čorbi...lagali se mi ili ne ...Željko je Genije
D

DZG Rudeš

pre 3 meseca

Sve to, Luka ih praktički sam razbio u 1/4, ali ste vidli (čuli) kako je "izkomunicirao" sve naokolo, a pogotovo "izrepao" Snup Dogi Doga lično...Jer ovaj ga je bio prozvao "Cry-baby (plačipičkom)" nakon prošle tekme, a onda ga je ovaj "otpozdravio" sa "Who's crying now, mofo!??"...Amerika bruji, audio snimke zuje...😂...E, moj Snup Dogi Dože / Kad se Minesoćani nešto lože / Tvoje izjave nešto reći htele? / A dobile šamarčinu iz Dežele...😎
C

Celtics

pre 3 meseca

Biće teško finale za oba tima,Boston nekako kompletniji sa više širine,no tko može da otpiše dalas odnosno dončića i irvinga.Idemo Boston!!!18!!!
k

kojotski

pre 3 meseca

A lažni Džordan pobegao s terena. Ni da čestita velikom Donu. Uzmi Luka NBA titulu, NBA titulu, NBA titulu... U finalu
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Minesota se celu godinu spremala za Denver, tim gradili da bi pobedili Denver ,ostalo zanemarili...
m

milos9876

pre 3 meseca

To si procitao ovde na mozzartu pa sad ti kao pametujes sta je minesota spremala. Nisi nijedan mec odgledao
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Posalji sestrin broj da joj na viber posaljem slike da vidis gde sam bio sinoc i iz koga reda gledao ...
N

NemanjaKZ

pre 3 meseca

@HakeemTheDream Znači Jokić je najbolji evropljanin
D

Delija pravi Luka

pre 3 meseca

Luka, uz tebe tvoje Delije !
s

sasha lz

pre 3 meseca

e moj Vlade Divac.
S

Stvarno

pre 3 meseca

Kakav dunster je ispao . Ne znam ni kako se zove onaj sto mu je bolji bio od Doncica, maga kosarke
P

Pogreška

pre 3 meseca

Divac u principu nije uzeo Deliju Dončića i gadno pogrešio.
B

Bluray

pre 3 meseca

Zvao se Begli III panj....oštetio je franšizu Kingsa za jedno 4mlrd.dolara...kaze Mark kjuban večno cu biti zahvalan...divcu na proceni... A vlasnik kingsa onaj sinavatra indijac kune dan kad ga je doveo, dve godine mu trebalo da shvati da ga divac i drobnjak rade.
A

ANTI TURBO-FOLKER

pre 3 meseca

Nadam se da Boston osvaja.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Nesto je bio ljut sinoć,al ih je pocepao sa deset metara u prvoj četvrtini... Minesota....entoni tauns i gober zajedno IQ 11....edvards pregorio....tek sad mi krivo sto je denver ispao od ovih mesara... Dobro je što se lajvli vratio mnogo je bitan za dalas bice to pravo finale... Tejtum na Doncu....pravedno na kraju...
Z

Zokiliii

pre 3 meseca

Decko ih ubiva,ponizava i usput im svasta govori....po zasluzi svima,bravo MAJSTORE!
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Gde je sad onaj'Americki'kosarkas ka je Minesota izbacila Denver,sav ushicen aludirajuci ma Jokica,izjavio vratila se kao Americka kosarka,decko zaboravio si samo da nas ima jos tamo sem Jokica koji vode glavnu rec
Џ

Џорданов син, ал' јуче

pre 3 meseca

Набеђени џибер Едвардс, језиво колико маса његове изјаве и говоре подржава и говоре како има ,,менталитет" , танка је линија између самопоуздања и ку*чевитости, а код њега је евидентно да је друго. Врхунски играч и несумњиво будућа највећа звезда лиге, али је смеће по понашању, каже брат после прошле утакмице видимо се у Даласу за шести меч, е испало...
Z

ZajebancijeRadi

pre 3 meseca

Zamislite reprezentaciju ex-yu u kojoj bi danas igrali Micić, Bogdanović, Dončić, Musa, Hezonja, Mirotić, Šarić, Milutinov, Jokić, Vučević..Tu bi bio i Dragić pre par godina, ludilo!
E

Evo zamislio sam

pre 3 meseca

Realno, Dončić i Jokić su klase od igrača, ovo ostalo ništa posebno. Micić bi služio da prenese loptu i doda je Luki ili Nikoli, fali ti tu i drugi Bogdanović, a oba Bogdanovića bi čekali na 3 kada će im ovi dodati loptu. Odbrana bi bila kriminalna, nema tu jednog jedinog defanzivca.
M

Možda i on

pre 3 meseca

Timu bi priključili Nanelija sa naturalizacijom.
g

grobar u finalu

pre 3 meseca

Svaka čast. Dante Egzum u finalu.
U

Uveo ga delija

pre 3 meseca

Uvek Vas vodimo da vidite Sveta.
P

Preža

pre 3 meseca

Šteta što ga u jednom trenutku Edvards poslao po burek, a verovatno i kod kiropraktičara.
В

Владан

pre 3 meseca

Бравл Лука, вајт паувер.
8

848e

pre 3 meseca

Podsetnik da tebe belci smatraju ciganinom a da bi te pre 80 godina poslali u konc logor, pozdrav
Đ

Đole 67

pre 3 meseca

Za Dalas navijam još od 1980. kada je u Srbiji počela da se prikazuje TV serija Dalas! Današnji mladi ne mogu da shavte koliko je ta serija bila popularna kod nas! Gledali su je i deca i penzioneri! Zato i danas posle 44 godine ostaje ljubav prema porodici Juing, ai prema košarkaškom kolektivu Dallas Mavericks! Mark Kjuban ponovo uzima titulu!
I

I ja imam tim

pre 3 meseca

A ja od 80ih navijam za Dinastiju.
А

Алексис

pre 3 meseca

Ал Корли ти ли си?
B

Bumbo

pre 3 meseca

Dje Jokara?
Z

Zuki7

pre 3 meseca

A ja zbog Debbie does Dallas...
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Ja iskreno mislim, iako bi jako voleo da grešim, da sem Denvera, niko ne moze da dobije Boston. Zbog kompozicije tima, Boston ima dovoljno dobrih defanzivaca spolja da uspori Luku i Kajrija, a na drugoj strani Luka i Kajri su veliki minus u odbrani... Daj boze da gresim, bas bih voleo, ali Boston u 6, najvise. Ako bude 2:0, tu je vec kraj, oni ce jednu u Teksasu dobiti sigurno.
B

Basketas

pre 3 meseca

Ne laprdaj casti ti
U

Ubio si ga ko zeca

pre 3 meseca

Vidi se da nisi gledao utakmice protiv T-vulvsa.Kakvi ekpserti bre cuj Kai I Luka VELIKI minus u odbrani..🙄 isparava mi mozak ma Udriii Putine samo udri!!!
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Najbolji Evropljanin ikada !
H

HakeemTheDream

pre 3 meseca

Dok ne uzme titulu i MVP nagradu najbolji evropljanin je Novicki.
j

još uvek

pre 3 meseca

Najbolji evropljanin ikada je Dražen Petrović.
P

Partizanovi navijači

pre 3 meseca

Kukoč i Radja su najbolji.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Ајде Лука... Али Кајри је заслужио прстен и многи од нас би желели баш због тог генија кошарке, Далас да узме титулу ове сезоне.
F

Flopy

pre 3 meseca

Kajri ima prsten sa kavsima...
g

gunnersi

pre 3 meseca

Bravo Luka majstore. I dalje mi nije jasno kako je Denver ispao od ove Minesote. Mislim da nazalost Boston uzima lagano finale, 4:1 ili 4:2.
S

Seoul

pre 3 meseca

Osvoji prsten, kao i svaki put igraj za reprezentaciju i pokaži vreći somborskoj ono što se ne uči na košarkaškom terenu nego kod kuće i ono što samo pravi imaju u sebi.
L

Luka Delija

pre 3 meseca

AJMOOO LUKA...TVOJE DELIJE SU UZ TEBE, IDEMO I DO NBA🏆
Z

ZZ Crew

pre 3 meseca

Kakva kosarka, svaka cast! Mada ce protiv Bostona morati jos neko da se pridruzi Luki i Irvingu koji su sami zaboli 70 poena i bili asistenti i skakaci kod jos 30... Dva igraca 100 od 124 poena
8

8

pre 3 meseca

Sad Dejan Bodiroga zavaljen u fotelju gleda Dončića i razmišlja ovo sam mogao da budem ja ali su me ubedili da mi treba atleticizam za NBA . E a kako je slao Karmela Entonija po burek ...
V

Vuc

pre 3 meseca

Ovaj NBA i onaj iz 90-tih nemaju veze jedno sa drugim. Nekad je bila muska igra sa tucom,odbranama i krvi na parketu a danas sou biznis za Amerikcku publiku, "lazno rvanje" bez odbrana. Smesna kosarka danas. Nekad Sek,Robinson,Rasid Valas,Veber,Hardavej i jedan i drugi,Olajdzuvon,Meloun,Barkli,Juing,Morning,Lari Dzonson,Oukli,Starks,Rajs,Glen Robinson,Garnet,Sprivel,Dumars,Jordan,Pipen,Vilkins,Kemp,Pejton,Stokton,Dreksler,Kobi,Grant Hil,Kid itd a danas tetkice i gluma.
L

Ledeni

pre 3 meseca

Teško da bi Bodiroga dobija šansu tada da igra, jednostavno taj NBA iz 90-tih i pocetak 2000-tih je skroz druga igra u poredjenju sa ovom novom erom.
7

789

pre 3 meseca

Šta se gubiš, Bodiroga mu nije bukvalno do kolena
p

polesaa

pre 3 meseca

tipičan grobar Sve je kod vas zamalo, moglo, mogao itd
y

yeroooo

pre 3 meseca

Dončić je sa 19 bio bolji nego Bodiroga na vrhuncu
z

zhsjs

pre 3 meseca

baš o tome razmišlja Bodiroga nema pametnija posla...
L

Lično ja

pre 3 meseca

Ne brini ti za Bodi Bonda, nije njega niko ni u šta ubedio, svaku odluku je doneo sam.
P

Postovanje

pre 3 meseca

Ali ...Nisam siguran da je Dejan bii ovaj nivo, iako je sam vrh i on ..Luka i Joker su nivo za sebe ...
A

A jao šta napisa

pre 3 meseca

Prvo, Karmelo je sigurno najlošiji defanzivac od prvih 50 strelaca u istoriji NBA. Katastrofalan je bio celu karijeru. Drugo, pravila kada je Bodiroga igrao i sada su toliko različita, jedna utakmica Bodiroge ili Luke protiv Pistonsa bi im završila karijeru. Treće, Bodiroga kada je igrao iz Evrope ili bolje da kažem van Amerike je bilo možda 20 igrača od njih 500, sada ih ima 200. Poslednje, u rangu Bodiroge je bio Đorđević, Danilović pa su bili smešni u NBA u to vreme, jedini je uspeo Peđa, ali Peđa je uspeo jer je klasan šuter.
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Nemoj biti smešan koji bodiroga,volim ga ali...nije mogao da da onu malu trojku 6.25 ...a da se ne namešta 2 min....a tada se u nba tuklo ko u meksickom zatvoru.....donca sasiva iz step beka sa 9 metara...ide u meso...potenciraju njegovu sporost a on sa 115 kg je mobilan uz nenormalnu inteligenciju... Danas je sut za tri sve ...dobijaš ili gubiš...90 posto suta je za tri... Bodiroga je genije EL koji je znao gde pripada...
D

Dva puta nagradjen

pre 3 meseca

Zaslužio.