Lučić ostao u Beogradu, ne igra na Akoropolis kupu

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.19. | 13:40

Muči ga butni mišić, ali neće biti problem za Svetsko prvenstvo

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je danas na Akropolis kup u Atinu, gde će izabranici selektora Aleksandra Đorđevića u naredna tri dana imati tri jake provere protiv selekcija Turske, Italije i Grčke.

Put grčke prestonice krenulo je 12 igrača, pošto je Vladimir Lučić ostao na terapijama u Beogradu zbog povrede butnog mišića koju je zadobio u prvom meču sa Litvancima. Кrilni igrač naše reprezentacije će biti spreman za put u Кinu.
"Sve protivnike jako respektujemo, idemo na Akropolis kup u jednom dobrom trenutku za nas… To je izuzetno jak turnir, kao što su bile i ove dve utakmice sa Litvanijom. Cilj nam je da probamo da se spremimo za Svetsko prvenstvo kroz mečeve sa što jačim protivnicima. Momci dobro rade, imamo još prostora za poboljšanja… Nismo dugo zajedno, a to je ono što mi treneri uvek najviše tražimo, jer je uigranost jako, jako bitna za formu", rekao je selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Izabrane vesti

Centar našeg nacionalnog tima Miroslav Raduljica bio je dobro raspoložen pred put u Atinu.
"Mi stvarno gledamo samo sebe i radićemo svoj posao, rivali neka rade svoj, pa ćemo da vidimo ko je bolji. Biće ovo dobre provere, a i moći ćemo da vidimo Italijane, protivnike u grupi u Кini, iako je ovo samo turnir… Bez obzira na to, mi uvek igramo punim intenzitetom i pokušavamo da napredujemo kroz svaku utakmicu, a da li je rival Italija, Turska ili Grčka, nije nam bitno… Turnir jeste jak i interesantan, lično uvek volim da igram Akropolis kup, tako da očekujem odlične utakmice koji će najviše nama koristiti", poručuje Raduljica.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara