Lorenzo Braun: Odlično se osećam

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.11.19. | 23:45

„Mislim da je bilo ključno to što smo igrali snažnu odbranu. To nam je nedostajalo u nekoliko prethodnih mečeva“, poručuje američki plejmejker

Lorenzo Braun možda nije u potpunosti ispunio očekivanja zvezdaške javnosti, ali je činjenica da je u prethodnih mesec dana u potpunosti stabilizovao formu i počeo da daje značajan doprinos igi srpskog šampiona.

U večerašnjoj pobei nad Žalgirisom u Kaunasu Amerikanac je postigao 12 poena, uz pet skokova i tri asisencije, pa je uz Bilija Berona bio jedini igrač sa dvocifrenim učinkom u crveno-belom taboru.
"
Mislim da je bilo ključno to što smo igrali snažnu odbranu. To nam je nedostajalo u nekoliko prethodnih mečeva, pa smo večeras napravili akcenat na tome i bili borbeni i agresivni. Iskreno više volim mečeve sa malim brojem poena, gde je uključeno mnogo više onergije i osećam kako svi igrači pružaju sve od sebe. Odlično se osećam, tim se dobro oseća. Neke utamice izgubiš, neke dobiješ. To dolazi sa utakmicom. Borićemo se u svakoj utakmici", rekao je Braun.

Izabrane vesti

Crvena zvezda narednu utakmicu u Evroligi igra protiv Valensije 28. novembra od 19 časova.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara