Lokomotiva će protiv Partizana s novim trenerom, otkaz Bankiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 16:26

Ruski tim je zvanično ostao bez šefa struke

Zanimljiv rasplet situacije - Lokomotiva iz Krasnodara ostala je bez trenera! Ruski tim je zvanično objavio da je Luka Banki dobio otkaz, a to će značiti da će Loko 11. decembra dočekati Partizan sa novim trenerom.

Danas je došlo do dogovora između kluba i trenera da se pre vremena raskine ugovor. Tako da će utakmica Lokomotive protiv Venecije u Evrokupu verovatno biti poslednja Bankijeva na klupi Železničara.

Izabrane vesti

Italijan je preuzeo ekipu u julu, a glavni razlog je što Lokomotiva ima samo dve pobede do sada u Evrpokupu na prvih sedam utakmica. To je bila kap koja je prelila čašu. Čak ni u VTB ligi Lokomotiva nije blistala jer ima skor 3-2.

Lokomotiva je sada i zvanično u potrazi za novim trenerom.

Videćemo ko će sedeti na klupi ekipe iz Krasnodara 11. decembra kada crno-beli gostuju u ovom gradu. Lokomotiva sada u Evrokupu ima skor 2-5, ima četiri vezana poraza.

Uskoro se očekuje da se sazna ko će biti Bankijeva zamena na klupi Lokomotive, ističe se na sajtu Evrokupa. Nije sigurno Lokomotiva očekivala da će imati ovako slab početak sezone s obzirom na to da su ovu ekipu svrstavali među favorite za osvajanje drugog po snazi takmičenja u evropskoj košarci.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara