Džordan Lojd u prodoru (© Star sport)
Džordan Lojd u prodoru (© Star sport)

Lojd navodno stiže u Makabi - Avramovićev status i dalje nepoznat

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 20:04

Italijanski mediji izveštavaju da je Džordan Lojd blizu prelaska u Tel Aviv

Čudna je situacija ovog leta kada je u pitanju Makabi iz Tel Aviva. Svi lideri tima iz prošle sezone su otišli, a sada zbog smanjenja budžeta i ratnog stanja u državi, nije lako za Ponos Izraela da dovede nove igrače. Glavni cilj je pronaći zamenu za Lorenca Brauna koji je otišao u Panatinaikos. Mislilo se da će to biti Aleksa Avramović, ali sada se priča o Džordanu Lojdu.

Naime, kako navodi Sportando, Lojd je blizu prelaska, ali ostaje da se vidi kako će se sve završiti jer je bilo sličnih naslova kada je u pitanju bio Aleksa Avramović. Srbin je bio već viđen u žutom dresu Makabija, ali onda su tamošnji mediji krenuli da pišu da porodica Alekse Avramovića savetuje reprezentativnom plejmejkeru Srbije da ne prelazi u Izrael zbog sigurnosne situacije.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Avramović i dalje zvanično igrač Partizana sa kojim ima ugovor. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, zvaničnih ponuda na adresu u Humskoj nisu stigle za Avramovića pa je sve i dalje u magli. Ako se pitate, da li postoje šanse da Avramović ostane u crno-belom i naredne sezone... Šanse su veoma male.

Kada je Džordan Lojd u pitanju. On je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Monaku. Jedno vreme je bio nuđen Crvenoj zvezdi, ali do saradnje nije došlo.


tagovi

Džordan LojdAleksa AvramovićKK Makabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara