""
""

Ljubimac Grobara uništio Podgoričane: Kinsi, da li si ti čovek?

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 20:20

Košarkaški Budućnosti položili oružje u sudaru sa Trabzonom zahvaljujući nekadašnjem igraču Partizana – 75:71

Budućnost pruža odlične partije u regionalnom takmičenju, Podgoričani su trenutno prvi ispred Crvene zvezde i Mega Leksa. Međutim, u Evrokupu Budućnost ne može da pronađe pobedničke koordinate.

Posle Arisa večiti šampion Crne Gore položio je oružje i u sudaru sa Trabzonom – 75:71. Za Budućnost je ove večeri bio fatalan bivši košarkaš Partizana Tarens Kinsi. Američko krilo je postiglo 23 poena, uz nepogrešiv šut za tri poena (2/2). Inače, Kinsi je preciznim izvođenjem slobodnih bacanja stavio tačku na meč u Traboznu.

Izabrane vesti

A kako je igrao nekadašnji ljubimac Grobara najbolje svedoči status na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba iz Turske: „Kinsi, da li si ti čovek?“

Budućnost je vrlo dobro odigrala prvo poluvreme i posle prvih 20 minuta imala prednost od tri poena. Međutim, serijom u trećoj četvrtini (15:4) Trabzon je stigao do opipljive prednosti.

Treba napomenuti da su gosti ovaj meč odigrali bez Suada Šehovića i Ognjena Čarapića.

Mnogo manje sreće imao je drugi bivši košarkaš Partizana u Evrokupu. U crno-belom derbiju Bešiktaš je kao gost savladao PAOK sa 100:80. Međutim, odličnu partiju za domaćina pružio je Milenko Tepić. On je postigao 14 poena i imao četiri skoka.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Nikola Marković je takođe bio zapažen u redovima ekipe iz Soluna. Postigao je 17 poena.


tagovi

Terens KinsiSrbijaMilenko TepićEvropaEvrokupCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara