""
""

Levski napravio iznanađenje, ali Marinović upozorava: Nije pametno pretiti Lukoilu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.05.13. | 12:20

"Napravili smo veliko iznenađenje i posle toliko vremena savladali smo rivala na njihovom terenu. Lukoil je institucija, imaju veliki budžet, dominiraju kao Makabi u Izraelu. Ipak, nije sve u novcu, ponekad presudi i sportski motiv", poručuje bivši plej Crvene zvezde

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Borca, Đirone, Valensije, Albe i mnogih drugih klubova a sada plej Levskog, Marko Marinović, kaže da je u Bugarsku došao po titulu. Posle prve utakmice finalne serije njegova ekipa je  povela sa 1:0.
"Nije baš pametno pretiti Lukoilu koji je u poslednjih 11 godina bio šampion države", kaže za Mozzart Sport, Marinović.
"Napravili smo veliko iznenađenje i posle toliko vremena savladali smo  rivala na njihovom terenu. Lukoil je institucija, imaju veliki budžet, dominiraju kao Makabi u Izraelu. Ipak, nije sve u novcu, ponekad presudi i sportski motiv".

Druga utakmica igra se u subotu, od 15.30, a treća i četvrta 29. i 31. maja u vašoj dvorani.
"Ponovo ćemo ulogu favorita prepustiti Lukoilu ali su nam šanse podjednake. Nadam se da ćemo ih skinuti sa trona. Očekujem da u našoj dvorani imamo veću podršku publike. Još uvek je fudbal sport broj jedan u Bugarskoj. Ipak, po ugledu Levski je klub poput naših večitih rivala".

Izabrane vesti

Igrači iz Srbije daju veliki doprinos dobrim igrama Levskog.
"Jedno vreme sam bio usamljen a zatim su se priključili Protić i Pantić koji igraju odlično. Mada imamo više kvalitetnih bugarskih igrača kod njih je prisutan kompleks finala jer su izgubili poslednjih devet. Takođe, nesrećno smo poraženi u finalu Balkanske lige i domaćem Kupu. Nadam se da ćemo sve ispraviti sa jednom titulom", zaključio je Marinović koji je pre mesec i po dana dobio sina Iliju i jedva čeka povratak u Srbiju.

(FOTO: MN press)


tagovi

BugarskaKK Lukoil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara