Komentari na vest

Legendarni Šon Kemp: Volim da gledam Jokića, njegova nesebičnost je zarazna

C

Crni_redstar

pre 8 meseci

1996 Solun, majka kupuje dresove meni i bratu, ja uzimam Dzordan 45 Bulsi, burazer Son Kemp 40 Sijetl. Ne zna se koji je bio lepsi.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Kemp je bio visoko krilo, a ne centar. Cetvorka.
M

Monteroo

pre 8 meseci

Son Kemp Rejn Men..i Geri Pejton....koje je to gazenje .soniksi u punom sjaju..kemp krene na kucanje sa trojke to je bila njihova kontra...samo je dzordan mogao da ih zaustavi... Son je bio nepismen teški geto ,svuda je pisao X,kokain ga uništio ali to je bila nba devedesetih..... Ovo sto je jokara uradio lejkersima neki dan je u bas totalna dominacija...13 poena za redom u zadnjih 5 min.
Ш

Шон Кемп

pre 8 meseci

Кемп, Дрекслер и Пипен. Легендарна тројка из 90их. Ту сам кошарку волео да гледам. Данашња кошарка је други спорт у поређењу са том. Јокић је пак свет за себе 👍
P

Pape

pre 8 meseci

Da si gledao Seattle iz tih godina znao bi da je njihova legendarna trojka bila Payton, Kemp i Schrempf, a trener legendarni George Karl.
A

Astoria

pre 8 meseci

Shawn Kemp..."The Reign Man"...sa Gary Paytonom je cinio cuda, bili su jedan od najboljih tandema u istoriji NBA lige. po meni u TOP3 igraca sto se tice zakucavanja, zasluzio je da bude primljen u Kucu slavnih. On je ujedno i jedini kosarkas ciji sam poster drzao na zidu! Zbog njega sam i zavoleo Seattle Supersonics-e, fransize koja vise ne postoji. Interesantno, Seattle je jedan od retkih vecih USA gradova koji nema svoju NBA fransizu, a tu su jos i St Louis, Las Vegas, San Diego, itd.
K

Keket

pre 8 meseci

Ja sam isto bio veliki navijac supersoniksa, imao sam kempov poster sa rasirenim nogama kad leti na kucanje, po meni broj jedan sto se tice zakucavanja i sad ponekad pogledam njegove kompilacije na yt