Zek Ledej ponovo u Armaniju (©Olimpia Milano)
Zek Ledej ponovo u Armaniju (©Olimpia Milano)

Ledej poručio: Hej, Milano, istina je, vratio sam se

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.24. | 10:44

Ugovor na dve godine

Transfer koji je danima bio najavljivan sada je zvanično realizovan - Zek Ledej se posle tri godine vratio u Milano.

Izabrane vesti

"Hej, Milano, istina je, vratio sam se", glasi objava na sajtu Armanija koji je sa krilnim centrom rođenim u Teksasu potpisao ugovor na dve godine.

Milanska Olimpija završila je veliki posao i tako nadomestila rastanak sa Nikolom Melijem koji se u međuvremenu zvanično vratio u Fenerbahče. Ledej je prethodnih dana sporazumno raskinuo saradnju sa Partizan Mozzart Betom kako bi nesmetano mogao da potpiše ugovor sa šampionom Italije.

”Ovo je lep i srećan dan za mene. Želim da kažem nešto kratko, jednostavno i slatko – istina je, vratio sam se”, poručio je Ledej.

Reprezentativac Azerbejdžana je četvrto pojačanje Armanija, posle dolaska Armonija Bruksa, Nenada Dimitrijevića i Džoša Niba! Čeka se i dolazak Usmanea Diopa, a navodno su u igri potpisi Leandra Bolmara ili Gabrijelea Proćide.

Etore Mesina i njegovi saradnici odlučili su se da ovog leta naprave veliki rez u sastavu koji je godinama bio na okupu i sada kreira nešto drugačiji Armani. Ugovori su istekli Šabazu Nejpiru, Biliju Beronu, Devonu Holu, Nikolu Meliju, Johanesu Fojtmanu, Aleksu Pojtresu i Kajlu Hajnsu.

Milanski sastav je poslednji put Fajnal for igrao baš u vreme kada je Ledej prethodni put branio klupske boje. Bilo je to u sezoni 2020/21, kada je Armani bio treći, ispred moskovskog CSKA.


tagovi

Olimpija MilanoZek LedejEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara