Lebronov dirljiv oproštaj od Brajanta: Plačem kada razmišljam o tebi, volim te, brate!

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 09:59

Bili su veliki prijatelji

Derbi meč NBA lige koji je trebalo da odigraju Los Anđeles Lejkersi i Los Anđeles Klipersi u noći između ponedeljka i utorka otkazan je zbog smrti Kobija Brajanta. Košarkaški svet se oprašta od popularne Crne mambe, a većini je to zaista teško palo i vest o Kobijevoj smrti dočekali su u suzama. 

Jedan od njih je i Lebron Džejms, čovek koji ga je nedavno prestigao na trećem mestu večne liste po broju postignutih poena u NBA ligi.

Izabrane vesti

Nakon što su prošla nešto više od 24 sata od Brajantove smrti, na svom Instagram profilu se oglasio Džejms i napisao dirljivu oproštajnu poruku od legendarnog asa.
„Nisam spreman, ali počinjem. Sedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada krenem, počnem ponovo da plačem razmišljajući o tebi, kao i prijateljstvu, povezanosti i bratstvu koje smo imali. Čuo sam tvoj glas u nedelju ujutru pre nego što sam napustio Filadelfiju kako bih se vratio u Los Anđeles. Nisam ni pomišljao da će to biti naš poslednji razgovor. Slomljen sam, volim te, brate. Saosećam sa Vanesom (Kobijeva supruga) i decom. Obećavam ti da ću nastaviti ono što si radio. Značio si nam mnogo, posebno navijačima Lejkersa i moja je odgovornost da stavim ovo s*anje na leđa i nastavim dalje! Molim te, daj mi snage sa nebesa i pazi na mene. Do sledećeg viđenja“, napisao je Džejms na svom Instagram profilu.

Godinama su Kobi i Lebron bili izuzetno dobri prijatelji i često se moglo videti na utakmicama Lejkersa koliko se srdačno pozdravljaju i pričaju pred skoro svaki meč. Samim tim, jasno je koliko je ovakav gubitak prijatelja teško pao Džejmsu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara