Lebron se poklonio Luki: Strašan igrač! Mnogo je lepo gledati njegov rast

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.19. | 10:45

Jedan od najboljih svih vremena hvalio momka čiji je bio idol

Ceo košarkaški svet ne prestaje da priča o meču Dalasa i Lejkersa, a posebno o istorijskom duelu Lebrona Džejmsa i Luke Dončića!

Svedoci dešavanja u Amerikan Erlajnz Centru kažu da je ovo zasigurno bio duel godine, dok su Lebron i Luka očigledno posebno uživali u međusobnom nadmudrivanju na terenu. Obojica su na kraju upisali po jedan strašan tripl-dabl, ali je pobedu na kraju odneo trostruki NBA šampion. Ipak, dok je cela planeta zadivljeno gledala dvojicu majstora u akciji, po završetku utakmice Lebron Džejms se poklonio Luki Dončiću. Prišao mu je, zagrlio i samo kratko prokomentarisao: "Strašan si je...č majke".

Izabrane vesti

DUEL GODINE! Kolosalni “tripl-dabl“ sudar Lebrona i Luke – da se pamti (VIDEO)

Iako u Lebronovom vokabularu često nema mesta za psovke, ovim tipičnim slengom želeo je da oda poštu Luki Dončiću i stavi mu do znanja koliko ceni njegovu igru i to što ga je naterao da se ozbiljno preznoji kako bi odneo pobedu. Svestan je i Lebron da mu je Dončić umalo potpuno ukrao šou, a američki mediji pišu o tome da je as iz Ohaja prepoznao talenat slovenačkog superstara.

U odvojenim izjavama posle utakmice, Luka i Lebron su pričali o tome koliko se dive jedan drugom.
”Ovo je bilo ludo! On je moj idol i oduvek je to bio. Neverovatan je osećaj kada se nađete licem u lice s njim, pa još kada iskombinujete tripl-dablove na ovaj način... Stvarno je bilo posebno”, rekao je Luka, na šta se nadovezao Lebron:
”Nikada ne znate koju ćete generaciju inspirisati da igraju košarku. Zaista je neverovatno saznanje da sam uspeo da inspirišem dete koje nikada nije odrastalo u SAD i igra košarku na pravi način. Toliko je uključen u igru i razmišlja samo o košarci. To je nešto posebno”.

Ne treba zaboraviti kako je javnost reagovala leta 2018. godine i osporavala Lukinu odluku da posle nezaboravne sezone u madridskom Realu ode u NBA... 


Pogledajte novu epizodu Mozzartove serije "Ekipizza"


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara