Lazić razočaran: Velika sramota i nepoštovanje prema klubu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 23:59

„Svi redom da se zapitamo i da vidimo da li uopšte zaslužujemo da budemo tu posle ovakvog starta sezone“, poručio je iskusni prvotimac crveno-belih

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić bio je izuzetno razočaran izdanjem svoje ekipe u Zadru, gde je aktuelni šampion Jadrana doživeo šokantan poraz i zaostao za vodećim ekipama.

Lazić smatra da svi zajedno moraju da se zapitaju da li zaslužuju da nose dres kluba kao što je Crvena zvezda.
"Igrali smo jako loše i bez energije koju pokazujemo tek na kratke momente. Bez neke preterane želje, igramo kao da očekujemo da će utakmica sama da se dobije jer je došao neki evroligaški tim. Čestitke Zadru na pobedi, pokazali su da više žele pobedu od nas. A zašto je to tako treba svi redom da se zapitamo i da vidimo da li uopšte zaslužujemo da budemo tu posle ovakvog starta sezone. Ovo je jedna velika sramota i nepoštovanje prema klubu, prema ljudima oko kluba i prema sebi. Nismo iskreni i nismo svesni gde se nalazimo", poručio je Lazić nakon večerašnje utakmice.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je u Zadru doživela peti poraz u sezoni i u ovom trenutku se nalazi na šestom mestu na tabeli. Narednog vikenda ekipa Dragana Šakote gostuje Primorskoj, jednom od glavnih konkurenata za četvrto mesto na tabeli u ovom trenutku.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara