Foto: MN Press
Foto: MN Press

Lazar Stefanović iz Partizana u SAD

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.20. | 16:52

Prihvatio je školarinu Jute

Bio je na pripremama Partizana ovog leta Lazar Stefanović, nije dobio šansu da zagazi u prvi tim i da dobije minutažu u seniorskom timu, pa je po svemu sudeći rešio da karijeru nastavi u SAD, tačnije na koledžu Juta, sa kojim se dogovorio, piše Eurohopes.

Stefanović spada u bekove šutere, 2002. je godište i on je prihvatio školarinu ovog koledža. On je generacija 2021 Jutinog koledža, tako da nije precizirano kada bi mogao da ode preko bare, da li ove ili sledeće godine.

Izabrane vesti

Igrao je Stefanović za juniore Partizana na turniru Evrolige gde je davao 15,7 poena u proseku, imao je 4,3 skoka i 2,3 asistencije. Šutirao je 47,1% za tri poena.

U Juti su inače od Srba igrali još Luka Drča, Marko Kovačević, Miša Radojević i Novak Topalović. Na tom koledžu je studirao i čuveni Australijanac Endrju Bogut, kao i Andre Miler. Juta je član Pac-12 konferencije.

Podsetimo da je i krajem avgusta Stefan Todorović, takođe nekadašnji junior Partizana, odlučio je da košarkaško i akademsko usavršavanje nastavi u SAD. Mladi bek je otišao u Profilik prep školu.



tagovi

Lazar Stefanović

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara