""
""

Lavrinovič pred meč u Areni: Ne plašimo se nikog, dolazimo u Beograd da pobedimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.03.14. | 15:33

"Navijači Nantera pružili su izuzetnu podršku s tribina i sigurno će svako iz tima to potvrditi. Jedina je razlika što oni nemaju taj renome kao Zvezdini navijači, ništa više", rekao je iskusni centar

Najbolji i najiskusniji igrač Budiveljnika Darjuš Lavrinovič, rekao je u razgovoru za klupski sajt da se ekipa ne plaši nikog i da u Beograd dolazi po pobedu i overu mesta u polufinalu Evrokupa. O prvom meču, igranom u Kaunasu zbog već poznate političke situacije u Ukrajini, prekaljeni centar je imao šta da kaže.
"Generalno, utakmica nije bila baš najbolja, ali pobedili smo jednog vrlo jakog protivnika, koji puca na najviše ciljeve. U svakom slučaju, pobeda je pobeda i siguran sam da imamo potencijal da odigramo još bolje. Između ostalog, imamo dobar rezultat pred odlazak u Srbiju", rekao je Lavrinovič.

Posle meča u Litvaniji, mnogi su bili mišljenja da Zvezda nije najjači tim u Evrokupu, kao i da nije nepobediva kao što se u prvi mah činilo, a da će ključnu ulogu u revanšu imati Delije, kojih će definitivno biti i preko 20.000.
"Da, delim to mišljenje. Mnogo puta do sada sam igrao u Beogradu i znam kako se dolazi do pobede. Tu nema ničeg natprirodnog. Treba dodati i to da su mnoge dvorane širom Evrope veoma bučne i to predstavlja ogroman problem za mnoge gostujuće igrače. Eto, na primer, hala u Parizu, kada smo igrali protiv Nantera. Navijači su pružili izuzetnu podršku sa tribina i sigurno će svako to potvrditi. Jedina je razlika što oni nemaju taj renome kao Zvezdini navijači, ništa više", dodao je Lavrinovič, a zatim dodao:
"U svakom slučaju, gde god igrali, moramo da budemo koncentrisani samo na dešavanja na parketu i da nas ne brine broj njihovih navijača. Mi, kao tim, nismo nimalo inferiorni u odnosu na Zvezdu", zaključio je iskusni centar ukrajinskog sastava.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

UkrajinaEvropaEvrokupBudiveljnikDarjuš Lavrinovič

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara