Lamar Odom hoće ponovo da igra! Italija ga mami...

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 17:14

Nekadašnji NBA šampion se nada angažmanu na leto

Lamar Odom još nije okačio patike o klin i želi da se vrati košarci! Nekadašnji NBA šampion, koga su problemi sa drogom, raskalašnim životom i mnogobrojnim privatnim nemirima doveli na ivicu borbe za živu glavu nada se da bi tokom leta mogao da se vrati profesionalnim vodama i pokuša da stavi tačku na karijeru kako bi trebalo.

Čini se da ovog puta to nisu samo prazne priče, pošto američki mediji uveliko pišu o tome da se Lamar Odom „razbija od vežbanja“ i da po cele dane provodi u lokalnoj teretani gde se priprema za povratak na teren.

Izabrane vesti

Želja mu je da ponovo zaigra u Evropi, a navodno ga dolazak u Italiju najviše zanima.
„Radim mnogo i trudim se da se oprobam još jednom na teren na onu stranu Atlantik“, rekao je Odom za TMZ Sport.

Kako tvrdi pomenuti izvor, Odomu nije bitno gde bi potpisao, sve dok je na Apeninskom poluostrvu. Njegova najveća želja je da pokaže kritičarima da ipak može da igra kvalitetnu košarku, uprkos tome što je na pragu 40. godine.

Podsetimo, Lamar Odom se u oktobru borio za goli život pošto je upao u komu iz koje se jedva probudio. Od tada se Odomov život drastično promenio, a posle temeljnog lečenja rešen je da se vrati na teren.

Dvostruki šampion NBA lige i nekada najbolji šesti igrač poslednji profesionalni angažman imao je u Baskoniji 2014. godine, kada je potpisao dvomesečni ugovor s opcijom da produži isti do kraja sezone. Odigrao je samo dve utakmice. Posle samo mesec dana vratio se u SAD zbog problema s leđima. Otišao je u Njujork kod ličnih doktora, posle čega je parafirao kratkoročni ugovor sa Njujork Niksima, ali nije se pojavljivao na terenu.

Foto: Action Images


tagovi

Lamar Odom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara