Komentari na vest

Krstić ne zaboravlja prijatelja Duranta: Sjajan momak, pamtim slikanje za Sports Ilustrejted

М

Мрцина

pre oko 2 meseca

По мени најбољи нападач икада.Разноликост шута,кретња,невероватне предиспозиције.Штета за много повреда током каријере,много више би се о њему причало као најбољем икада.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Zeljo je napravio uspeh na OI u Atini 2004 godine bio je 11. Isti uspeh je ponovio i ove sezone sa Partizanom u Euroligi! Najveći!
P

Prnjavot

pre oko 2 meseca

Videcemo sta ce crveni uraditi u Francuskoj
B

Buruzis i Durant

pre oko 2 meseca

najbolji drugari Krstica..
S

Svi su

pre oko 2 meseca

dobri i sjajni kosarkasi,ali jedan je Majkl Dzordan ......
M

Milowchichichci

pre oko 2 meseca

Da jedan je zaista, na stranu kosarkaske sposobnosti ali ovde je vise akcentovana ta ljudska strana a majkl dzordan je nema, on ni u cikagu ne moze da proseta kao covek zato sto je izuzetno los. Evo prodaje vilu za par miliona kao sto to rade poznati, ima njegove inicijale, veoma verovatno najbolji ikada i pazi cuda niko ne zeli da je kupi? Ne mogu ovde da napisem sta je lik nece mi komentar objaviti, ali jedno cisto smece od coveka
p

piggyback

pre oko 2 meseca

da se nadovezem na komentar...Dzordanov sin se zabavlja sa Pipenovom bivsom zenom...Ne moze covek nize od toga da padne...Ko je pratio Dzordana zna da su mu trebale tri lopte da igra,Durant juce JEDAN promasaj i ukupno ima bolji procenat uspesnosti suteva od Dzordana.
O

Omraženi

pre oko 2 meseca

Koliko god Durantula bo gotivan lik toliko Edwards svojim postupcima pretenduje da postane fudbalski Bellingham
p

papula

pre oko 2 meseca

Sta pricas? Mali je car. Voli taj “trash talk” ali je gotivan. Nikog ne provocira, ne vredja, voli da se cacka sa protivnicima. Uvek su mu izjave maksimalno korektne.
k

kska

pre oko 2 meseca

U svetu kosarke postoje 4 igraca protiv koje nema odbrane. Po mom misljenju, to su nas Jokic, Durent, Kari i Irving. Jednostavno, kakvu god da odigras odbranu protiv poslednje trojice, ako su u elementu, bukvalno nista ne zavisi od odbrambenog igraca. Durent, verovatno i najbolji napadac u istoriji, moze da postigne kos na mali milion nacina. O Kariju ne treba trositi reci, covek je promenio sport, dok je Irvimg najbolji hendler ikada i njegov prodor se ne brani, a uz to ima mekanu ruku i sa distance. Majstori svog zanata, carobnjaci.
g

gostq

pre oko 2 meseca

Po meni i Kavaj Lenard, ona poludistanca sa 4-5 metra. Nemoguce ga je odbraniti, uz to jos sjajan defanzivac..
n

nikako ne zaboraviti

pre oko 2 meseca

i Hardenov stepback,potez koji je nemoguce braniti...
Z

ZReticuli

pre oko 2 meseca

Hardenov stepbek moze da brani dobar defanzivac sa izrazeno dugim rukama, na primer Durent licno, ali Brada nikad ne bi ni koristio taj sut u takvoj situaciji. Zbog fizickih dimenzija i kosarkaskog znanja bih pre dodao Doncicev stepbek ovoj listi.
V

Vinegar

pre oko 2 meseca

Jedan od najboljih napadaca u istoriji. Povrede su ga mnogo omele. Nestvarne fizikalije, 212 igra beka, brzina suta, tehnika, fantastican igrac.
H

Hovee

pre oko 2 meseca

Durent igra beka?
@

@Hovee

pre oko 2 meseca

Ti si verovatno jedan od onih sto misli da je Dusan Ristic centar.