Komentari na vest

Kreće finale ABA lige: Samo titula čini sezonu uspešnom i sigurno vodi u Evroligu

f

fenomeno

pre 4 meseca

Mala prednost Zvezdu. Ekipe su tu negde, Partizan možda ima kvalitetnijih 4-5 pojedinaca ali Zvezda širi roster, više igrača koji učestvuju u meču. Dok je u Partizanu u opticaju max 9 igrača, ostali su posmatrači. I naravno domaći teren je prevaga. 60 - 40 za Zvezdu
B

Burek

pre 4 meseca

Ko pobeđuje večeras ? + za Zvezdu - za Partizan
C

Cankar

pre 4 meseca

Partizan igra SIGURNO euro ligu sledeće sezone! Zvezda...teško. Sportski pizdrav!
G

Gost 0407

pre 4 meseca

Imaš dojavu od Bodiroge?!
P

Preža

pre 4 meseca

Eto zanimacije za raju do izbora, i tako nam prolazi život u svađi ko je državni bankomat.
b

bandit

pre 4 meseca

Čitam ove izjave i jednih i drugih predstavnika klubova i iskreno mislim da je bolje da se ne igra jer ovo što izjavljuju i jedni i drugi je za zatvor
P

Prestanite bre

pre 4 meseca

da relativizujete ovo zlo koje komunoustase sire decenijama! Da li stvarno stavljas u isti kos obe strane? Jesi bolestan? Treneri, igraci, navijaci... Po cemu smo to isti? Ko stalno siri mrznju? Ko stalno provocira? Ko cuti igra i trpi? Dosta bre vise zagrepcani ne lozite se, nije vas niko isprovocirao iz suprotnog tabora, provociraju vas vasi!
A

Alo alo

pre 4 meseca

Ko provocira?provocira Covic svih ovih godina."Popravice se atmosfera kada ode zli Dulo" Dule otisao pre 10 godina a atmosfera nikada gora.Ko stalno ide na 4 skakaonice?da nije Covic?odgovor je potvrdan
m

megisa89

pre 4 meseca

i sad ce danima da se vrate tekstovi da bi se ljudi raspravljali čije su sudije, ko ima veci budzet, kome drzava daje pare i slicno... Lepo je imati rivalstvo a ne mrznju jer svanuće opet dan kada se utakmice zavrse, nece biti smak sveta, život ce teci najnormalnije
B

Burek

pre 4 meseca

To care ! Slažem se skroz sa tobom :)
3

3:1 za Zvezdu

pre 4 meseca

Partizan pravi brejk u Pioniru, Zvezda pravi brejk u Areni i osvaja Titulu pobedom 3:1
S

Sram bilo medije

pre 4 meseca

Mediji su jedini krivci za svu ovu atmosferu. Ove godine samo pobednik ide u EL i to se nezvanicno naslucuje, i ni jedna jedina rec nije napisana o kosarci, o kvalitetu timova, nekim adutima ili manama vec samo o navijacima, sudijama i sl. Neka bolji pobedi.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Pevaće se večeras, izadji mala izadji mala izadji bar na čas, hoću da te vidim hoću da te ljubim hoću da ti čujem glas.
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Pa onda kalis ,baklje kao I prosle godine. Nadam se da nisi popalio sve prosle godine u maju. 🤣🤣🤣🤣
S

Svi u Pionir

pre 4 meseca

DELIJE...I STARO I MLADO,SVI VECERAS U PIONIR,NEKA GRMI NEK SE ZEMLJA TRESE!
а

абвгдђ

pre 4 meseca

Уколико Партизан освоји у оваквим околностима Аба прстен, то преписујем новом светском чуду. Самим тим што су се преселили у пионир све је спремно за нову епску отимачину у докторовом стилу. Очекујем хулигане на паркету за време загревања, стотине кованица, кеса са урином и папцима, исценирање нереда затим и прекида по неколико сати у случају да Партизан води добрим делом утакмце. Дакле све само не кошарке. Прошлогодишња човићева изјава где каже да се пета утакмица не би тако завршила да он није био у болници, говори о свему. Али тако је јер им се може.
i

izgubili derbi 3x

pre 4 meseca

@абвгдђ Razumem te, nije ti lako...stvarno je tesko kad sa 30 mil budzetom budes opeglan od Covica i Zvezda u sva 3 zadnja derbija i jos izgubis i Kup,nije to lako podneti i izdrzati!
S

Svetsko

pre 4 meseca

Je cudo kako je partizan izbacio budućnost najvecom kradjom u istoriji naseg sporta cak vecom i od zvezda indija
P

Pritisak za Tribina

pre 4 meseca

Za nas je najvaznije da ih pritisnemo maksimalno i nikad jace i na terenu i sa tribina,neka se pogube nacisto po terenu da ne znaju sta da rade,tako da pozivam sve navijace Zvezdase i Delije da izvrse maksimalan pritisak sa tribina samo da zlo izgubi oba meca u Pioniru i onda na revans da idemo sa 2-0 sto ce nam olaksati posao za titulu!
M

Milojko Arsenic's

pre 4 meseca

Da je neke pravde kao sto nije u ABA ligi,igokea nikad ne bi prosla u finale jer su pokrali Budućnost za sve pare. Mislim nama ce biti sladje razbiti igokeu u finalu nego Budućnost ali realno je Budućnost trebala proći.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Hocemo li opet zakljucavati sudije, gepekovati, skakati na svaku odluku sudije i psovati do besvesti iste bez straha od tehnicke greske? A ne...to rade grobari !
b

brine

pre 4 meseca

samo treba da navijači budu mudri i ne nasedaju na provokacije ,jer kad na teren uđu drvoseče počeće provociranje ,a i sudije su te koje će sve učiniti da se igrači Zvezede isprovociraju tako da samo mudro
ц

црно на бело

pre 4 meseca

Небојша,ти ли си?😃
M

MVPCACAK

pre 4 meseca

Kosarkasi Partizana neka za pocetak igraju kosarku, a ne da idu da provociraju i da se tuku
B

Burek

pre 4 meseca

Pošten komentar
S

Sale Kg

pre 4 meseca

Dobar vic. Mi da prekinemo da trazimo ofsajd i da skontamo da je rukomet drugi sport i onda ce sve biti regularno. A ne da lebronka lazica sudija ne sme da pogleda popreko na njegovu rvacku odbranu.
V

Voltauzer

pre 4 meseca

Kao i svaki put, 2:2 u pobedama i ko pobedi pobedi, pare,sponzori,tv prava,sve se mora to ispostovati
D

DarkoSrbija

pre 4 meseca

Treba napomenuti i da B92 prenosi utakmicu..za one koji neznaju..sportski pozdrav🍻
B

Burek

pre 4 meseca

B92 cele sezone prenosi ABA ligu inače. Šteta što ne prenose i Superligu u fudbalu, ali i ovo je okej
m

mile deda

pre 4 meseca

a sta cemo mi koji nemamo tv u kuci?dje da trazim na lap topu da gledam?
@

@mile deda

pre 4 meseca

gledajutakmice rs Nema na cemu
D

DarkoSrbija

pre 4 meseca

Mile imas na netu milion stranica koji strimuju uzivo nase kanale..ukucas b92 online i negde ces naci
B

Bogoljub Gagic

pre 4 meseca

Skini orion aplikaciju za telefon,imas b92 dzabe tamo.
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Pozdrav ljubitelji kosarke, znaci krecemo danas, neka pobedi ko je bolji. Naravno da bih hteo da to bude moja Zvezda! Molim Boga da bude lepa atmosfera, bez uvreda, bez psovki, bez predemeta na terenu, sa jakim navijanjem i da dozvolimo igracima da pokazu sta znaju. Samo da odgovorim jednom liku sa zrno-bele strane "da mi begamo u Pionir jer znamo da ne mozemo da ih dobijemo". Pitanje glasi, " Na osnovu cega ti si to zakljucio, jer argumenti/cinjenice govore drugacije?? Mi imamo 3 pobede i 2 poraza, i te tri pobede imamo 1 u Pioniru, jedna u Areni i jedna u Nisu, znaci sta si zapravo hteo da kazes? Pre nego sto odgovaras, zapmti, da je ovo je samo sport, i zaista trebali bi uzivati dok ih gledamo a ne da strepimo da li se bilo ko od igraca, navijaca povredi. Ionako nema vise one drazi derbija kad su igrali sve sami dmaci igraci Maric, Savovic, Pesic, Zorkic, .... pa Zizic, Karadzic, Avdija, Nikolic, .... itd, ili kasnije Paspalj, Danilovic, Divac, Djordjevic, a sa druge strane Trifunovic, Tomasevic, Jankovic, Radovic, Obradovic....sve sami domaci igraci, ali i veliki medjusobni prijatelji, koji se bore do poslednje kapi znoja ali posle tekme zagrljeni cestitaju jedni drugima, a nikada nije ni bilo vredjanja. Zato pozdrav za sve, Molim Boga da nam pomogne i da nas brani od svake zlo, da dobije koje stavrno bolji, a ja se molim da to bude moja Zvezda! Srecno!

VecaBg1971

pre 4 meseca

Pa gde su komentari sponzoru ?!
C

Cenzura

pre 4 meseca

par ekselans
R

Realan skroz

pre 4 meseca

Ne znam, kako može zvezda pobediti Partizan. Ako bude sve OK, Partizan napraviče metlu.
@

@nepismen skroz

pre 4 meseca

NapraviČe, napraviČe...
K

Kup i 3 derbija....

pre 4 meseca

@Realan.... Jel isto ko u zadnja sva 3 derbija i u Kupu kad smo vas pometlali sa terena lagano ko na treningu,veceras pred punim Pionirom bice jos lakse!
B

Burek

pre 4 meseca

Ljudi, izgledi su da će oba tima igrati sledeće sezone u EL - stoga tenzije treba da su na minimumu, obe uprave i igrači iz oba tabora šire mržnju. Neka u finalu pobedi bolji i to je to
M

Micaga g

pre 4 meseca

Veceras kako bude Partizan docekan,tako i uzvratiti u ARENI,,na pristojno pristojno,na lose,lose..A znajuci njih,bice ovo prvo.Buducnost smo docekali vise nego prijateljski u prvom mecu,bez ijednog povika sa tribina,vraceno nam je lose....
b

brine

pre 4 meseca

ajde ne.... malo objektivnosti
M

Mile led

pre 4 meseca

Ne možete vi nas da dočekate nikada kao što mi možemo vas. Večeras ćete videti šta je pakao za pakao, i to bez šipke i najtvrdjeg navijačkog jezgra koji ne dolaze na Aba ligu. Naši simpatizeri će vam održati čas navijanja.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Vama protivnik nije bitan. Svaki put se prisjecate nas kao da svaku tekmu igrate sa nama. Objasni nam zasto vam to treba.
@

@micaga

pre 4 meseca

Realno nije isto, jer igraci Zvezde nikada ne pokazuju srednji prst navijacima tvog kluba! Nikada ne provociraju!
M

Micaga g

pre 4 meseca

Veceras kako bude Partizan docekan,tako i uzvratiti u ARENI,,na pristojno pristojno,na lose,lose..A znajuci njih,bice ovo prvo.Buducnost smo docekali vise nego prijateljski u prvom mecu,bez ijednog povika sa tribina,vraceno nam je lose....
P

Pixy

pre 4 meseca

Idemo Zvezdo do nove titule.
K

KONAČNA POBEDA 1945.!

pre 4 meseca

Sve je samo puka formalnost jer će posle finala uslediti finalizacija fuzije ova 2 kluba u 1 moćni evroligaški klub Crveni partizan Beograd, klub stabilnih uduplanih multimilionerskih državnih sredstava, klub uduplane navijačke mase, i klub večitog šampionizma na našim prostorima bez ikakve konkurencija i remećenja tog poretka na radost našeg plemenitog i mudrog naroda.

bebs

pre 4 meseca

posle one utakmice protiv buducnosti suvisno je ista i govoriti
@

@bebs

pre 4 meseca

!0tka za fotku. Ispali ste super i ti i tvoj decko.
V

Vl@dimir

pre 4 meseca

Знају да не могу да победе кошарком па беже у пионир да победе буком и гађањем судија упаљачима, класична звезда
A

Abcde

pre 4 meseca

Pa jel dobila Zvezda Partizan u areni 2X? Pa nije bilo to bas davno da ovako njaske! Pa metla u Nisu i kupu. Polako,pred zoru se mrzne.
g

gunnersi

pre 4 meseca

Zvezda vise oslabljena neigranjem Hange i pogotovo Bolomboja ako se ispostavi da nije spreman. Sa druge strane Koprivica i Jaramaz tesko da bi bili u protokolu.
m

molim?

pre 4 meseca

ko ti je iko ista rekao za bolombaja?
h

ha ha ha

pre 4 meseca

Slika sve govori!!!!!!!
T

TAKOO JEEE

pre 4 meseca

Pitanje je da li bi dosli ti koi sad kao kukaju sto nije u Areni...Gde su bili ti (sto bi dosli na derbi?) kad se igralo protiv Zadra, Igokee, Splita, nego su platili da gledaju EL verujuci ovom Covicu da cemo osvojiti EL a ne 16-o mesto...Koliko znam da Delije , odnosno puno njih bojkotuju ABA ligu .Da moze da se identifikije ko je dolazio najvise puta, i u ABA ligi i EL a ima sezonske, oni bi imali prednost...Sad obecava da ce biti pogodnosti da bi se kupile i za sledecu godinu, a opet ce sklepati roster kao i ove sezone...Ali najbitnije je da ove poput indijanaca Nanelija,Ledeja, Pantera , uprave , trenera , navijaca treba otkinuti i poniziti...I bice 3-1 za Zvezdu...Ps.Pionir prima 8 hiljada a ne 7...
M

Meraklijaa

pre 4 meseca

Evroliga hoce sampione u njenom takmicenju a ne fenjerase kao fmp,16 mesto svake sezone. Zvezda je najgora ekipa u evroligi od kad se igra ovaj sistem svako sa svakim.
B

Boners

pre 4 meseca

Zvezda nije imala budzet 20, 30 miliona kao vi. U prvoj sezoni Obradovica sa 12 miliona jedva u top 16 evrokupa i nula trofeja, Zvezda igrala evroligu sa 8,5 i uzela tri trofeja. Obradovic na 1 od 8 u takmicenjima sa najvecim budzetom.
С

Срб

pre 4 meseca

Комплекс Игокеа игра само захваљујући рату у Русији,иначе Евролигу не би видели још 10 година
b

brine

pre 4 meseca

ma bitno je da vi svake godine igrate f4
d

dzoni..

pre 4 meseca

jao vasa lazna zabrinutost za sezonce ,bice mesta za svakog ne morate vi sa brinete...
C

Czz

pre 4 meseca

Samo bez provokacija jer ce nam isprazniti tribine i za preglasan aplauz. Sudije su njihove tako da treba da budemo bolji 20 razlike. Oni ce biti na svom nivou sa kreveljenjem i busanjem posle postignutih poena a mi samo pametno i gledati kako rumenog da dovedemo do tacke kljucanja. Srecno Zvezdo, trebace ti protiv ovog zla
N

Najlakse

pre 4 meseca

Alergican je na MAJKLA DZORDANA!
F

Figaro

pre 4 meseca

Sigurno? Nigde ne piše da osvajač direktno ide u Evroligu, već onaj kome oni dodele pozivnicu.
D

Ddddd 1975

pre 4 meseca

Pobednik Aba lige igra euro ligu a za presostalo mesto se bore Valensija,Virtus i potazeni iz Aba lige mislim da je Alba sigurna a tebi ako je lakse da verujes u druge kombinacije i tesis se odlicno .