Komentari na vest

Kraljevska partija Lebrona Džejmsa! Old-tajmer leteo po terenu i zakucao Atlantu sa 47 poena (VIDEO)

D

Doncic

pre preko 1 godinu

3/12 za tri poena. Kakav raspad.

Митт

pre preko 1 godinu

На страну политика и то што Џејмс подржава Бајдена и сличну олош, али као играчу капа до пода. Таква комбинација снаге и интелигенције на терену се виђа само код најбољих, а он је свакако међу њима. За мене који 20-ак пратим НБА (истина пар задњих година слабије) он је најбољи кошаркаш на свијету.
e

eskobar

pre preko 1 godinu

haha da vam pokaze kako se igra u 38 godini
9

919293949

pre preko 1 godinu

Најбољи свих времена, за сад. Најдуже траје, а освојио је све штобсе може освојити. Само сентименталци ће рећи да су МЈ и КБ бољи. Надам се да Јокић може да преузме трон!!!
D

Del10Piero

pre preko 1 godinu

Decko, ne radi se tu o sentimentalnosti, svidjanju, ukusima i ostalim frazama. Radi se o igri, kvalitetu, uticaju na nju i ore svega kosarci sa kohonesima, sto danasnji NBA ni da sanja ne moze. Ocigledno je, kada ti napises to sto napises, da se secas zanjih 12-13 godina NBA, znaci imas mozda 20. Elem, MJ 6-6 finala, i to kakva, kakve je igrace tek sprecavao da dodju do prstena, a tipa su bili ranga ovog tvog Kinga, koga neizmerno postujem, to govri o svemu. Ali i da Jokica pomenes, uopste u tako necemu, iako je bratina nasa, sramno. Pa znas ti sta on treba da uradi, da dostigne jednog Rasela, Dzabara, Seka, Hakima O, Vilta, eeeej bre, covece. Nabrajao sam, jasno ove ljude, sa njegove pozicije. Prosto je, MJ, ostalo ispod Kobe, Rasela, Vilt, Madzik, Dzabar, Lebron, Bird, i jos nekih igraca par…
h

ho ho hooo hoooo

pre preko 1 godinu

Ajdemo u Dexy Co , ha ha ha ha stigli smo do Dexy Ca
@

@Del10Piero

pre preko 1 godinu

Sta to treba da uradi Lebron da bi bio u rangu tih igraca, nisi nam objasnio. Treba li da bude u samom vrhu NBA 20 godina? Da bude najbolji strelac NBA svih vremena kao sto ce i biti, mozda i prvi sa preko 40k poena, treba li da osvoji jos neki MVP trofej posto ih ima 4, kao i 4 MVP finala, poredjenja radi Kobi ima 1 MVP titulu i 2 puta MVP finala. Uz sve ovo Lebron je jedini koji je i u top 10 kao strelac i kao asistent, covek ima preko 10k asistencija, plus preko 10k skokova? Jos milion stvari koje mogu da se nabroje u njegovu korist. Dzordan je ikona kosarke, ali ni on nije prosao drugu rundu plejofa dok nije dosao Pipen. Za timske uspehe potreban je tim, kad je rec o individualnim kvalitetima Lebron je broj 1.
e

e na tvoju

pre preko 1 godinu

Zalost nba je timski sport zato nikada nece i ne moze biti najveci. Moze u plakanju
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Nije evropsko osvojio😁😁😁😁

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

@del10piero decko govoris o kvalitetu, hoces da kazes da Lebron nema kvalitet.. Govoris o uticaju, ne znam samo o kom uticaju pricas, ako mislis na globalni uticaj onda je MJ svakako popularizovao kosarku ali ako mislis na uticaj na igru ne bih rekao da je lebronov uticaj na tim manji od MJ, samo pogledaj sta se desavalo sa timovima koje je Lebron napustao i sta je bilo s njima posle njegovog odlaska. Lebron je igrac koji sve saigrace cini boljima i svakako je svestranije od MJ. Sve to o najboljem je stvar ukusa na kraju, sve se svodi na to. Ako gledas lepotu igre svakako je MJ ispred, pa i Brajantova igra je bila milina za gledati, kao i Irvingova recimo. Sto se tice Jokica, vec sada je on jedan od najboljih centara u istoriji, uz bar jedan prsten svakako ce bkti najbolji centar. Jer je i njegov uticaj na igru veliki, kosarkaski IQ, to razmisljanje, dominacija bez fizickih predispozicija koje imaju afroamerikanci. Ali jednostavno nema kvalitetne saigrace, jer danasnji nba timovi koji konkjrisu za prsten su natrpani sa po 2 3 star ili superstar igraca i kvalitetnim igracima koji doprinose na ovaj ili onaj nacin. Daleko od toga da je Jokic u konkurenciji za najboljeg ikad, al je svakako jedan od najboljih i najsvestranijih centara koji je ova igra imala.