Star Sport
Star Sport

Kraj Crvene zvezde i Nemanje Bjelice

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.10.23. | 22:54

Proslavljeni reprezentativac i nekadašnji MVP Evrolige po svemu sudeći neće ni zaigrati u crveno-belom dresu ove sezone

Po svemu sudeći povratak Nemanje Bjelice u Crvenu zvezdu se završio neslavno, bez odigrane utakmice. Tokom čitavog dana, informacije su se ređale, ali ono što je najvažnije - Nemanja Bjelica neće zaigrati za crveno-bele.

Sve je počelo informacijama Telesporta, koji je objavio vest da Nemanja Bjelica više neće igrati košarku i da se penzioniše posle povrede lista koja ga je sprečila da debituje u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

Ipak, nešto kasnije Sportal i Telegraf u svega nekoliko minuta plasiraju nove tekstove u kojima ističu da Nemanja Bjelica napušta Crvenu zvezdu, ali se ne pominje ništa o prekidu karijere.

Ono što jeste svima poznato je da je Bjelica stigao u Zvezdu kao igrač Fenerbahčea na kratkotrajnom ugovor. Taj ugovor je sada i istekao i po svemu sudeći on neće biti obnavljan pa nećemo moći da vidimo Bjelicu u crveno-belom dresu u kojem je igrao pre više od 10 godina kada je blistao pod dirigentskom palicom Svetislava Pešića.

Sjajna izdanja u Zvezdi do tada nepoznatog momka su lanisrala do reprezentacije, Baskonije, potom Fenerbahčea gde je postao i MVP Evrolige kod Željka Obradovića. Imao je Bjelica i sasvim zavidnu NBA karijeru koju je krunisao šampionskim prstenom u Golden Stejt Voriorsima. Posle toga se odlučio na povratak u Evropu.

Na velika vrata je stigao u Fener. Gigant iz Istanbula je bio oduševljen jer je uspeo da vrati nekadašnjeg trofejnog igrača, ali sezona je bila za zaborav. Bjelica praktično nije ni igrao zbog povreda, zbog toga je letos kao bomba odjeknula informacija da dolazi na Mali Kalmegdan da pokuša da dokaže da je i dalje igrač za Evroligu i borbu za titule, ali očigledno Bjelica nije spreman da igra košarku na ovom nivou.

Sada očekujemo da se neko iz Crvene zvezde oglasi ili iz Fenerbahčea čiji je zvanično igrač.


tagovi

KK Crvena zvezdaNemanja BjelicaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara