Košarkaši Srbije (©Mozzart Sport)
Košarkaši Srbije (©Mozzart Sport)

Košarkaši Srbije oduševili navijače: Pojavili se na tribinama pred meč Amera i Australije (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 18:23

Zanimljiv detalj sa početka utakmice u Abu Dabiju

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

Duelom između SAD i Australije otvoren je pripremni turnir u Abu Dabiju na kojem će još i košarkaši Srbije kaliti formu za Olimpijske igre.

Izabrane vesti

Dok su se košarkaši dva tima spremali da započnu meč, na tribinama su se pojavili košarkaši Srbije i napravili pometnju među navijačima koji su iščekivali da akcija krene. Naravno, odmah je grupa ljudi potrčala ka njima da se fotografiše ili dobije autogram, najviše njih je želelo da dobije pažnju Nikole Jokića, ali to nije bilo realno.

Svakako, interesantna je odluka organizatora da kompletnu ekipu Srbije smesti na tribine među ostale gledaoce, upravo iz razloga što je tu najbolji košarkaš na svetu, trostruki MVP i NBA šampion iz 2023. godine.

Srećom po Orlove, situacija se brzo sredila i oni su dobili mogućnost da gledaju deo utakmice u miru, mada je i dalje bilo nekih gledalaca koji su iz daljine fotografisali naše košarkaše. Inače, krcata Etihad Arena u Abu Dabiju dočekala je igrače SAD i Australije, a naši košarkaši su dvoranu napustili pred kraj prvog poluvremena.

Podsetimo, Srbija sa Australijom igra meč u utorak od 18 časova po srednjoevropskom vremenu, dok sledećeg dana u isto vreme rival je SAD.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeNikola JokićBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara