Andres Feliz (Srđan Stevanović/StarSport)
Andres Feliz (Srđan Stevanović/StarSport)

Koš protiv Partizan Mozzart Beta koji će skupo koštati Real

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 14:34

Andres Feliz se ozbiljnije povredio

Partizan Mozzart Bet pao je u Madridu protiv Reala posle velike borbe. Bila je to sjajna utakmica u glavnom gradu Španije i mada su domaći slavili ipak imaju za čim da žale dan posle prvog trijumfa u Evroligi.

Bek Real Madrida Andres Feliz doživeo je povredu desnog stopala koja će ga odvojiti van terena nekoliko utakmica, možda i duže, potvrdio je strateg madridskog kluba Ćus Mateo.

Izabrane vesti

Plejmejker iz Dominikanske Republike počeo je kao starter utakmicu protiv Partizana, jer je je Ćus Mateo ostavio Fakunda Kampaca na klupi. Ipak, na sredini druge četvrtine morao je van igre, pošto je posle postignutog koša, jedinog na utakmici, morao na klupu. Mirisalo je na problem, Feliz se držao za desno stopalo i na kraju se ispostavilo da je stopalo stradalo i to ozbiljnije.

Ćus Mateo je potvrdio da će Feliz neko vreme biti van parketa. Testove tek treba da odradi, ali prema prvim procenama oporavak će potrajati.

Felizu je ovo prva sezona u Real Madridu, posle dolaska iz Huventuda u kome je proveo tri godine. Bivši student univerziteta Nortvest Florida Stejta i Ilinoja je karijeru počeo u Pratu, odakle je posle polusezone prešao u Huventud, gde je blistao u Evrokupu prošle sezone i u domaćem prvenstvu, s obzirom da je bio u prvoj petorci ACB lige na kraju sezone 2023/24.

U prvoj utakmici protiv Bajerna u Evroligi se za 12 minuta nije upisao u strelce, dok je protiv Partizana iz jedinog šuta za dva postigao jedini koš za šest minuta u igri. I tu je stradao.


tagovi

KK PartizanAndres FelizKK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara